INNHOLDSSKAPER På 1,93 M KLAGER OVER å BLI DøMT AV ANDRE MøDRE På GRUNN AV SIN UKONVENSJONELLE KARRIERE

Lizzy Groombridge. Foto og video: Instagram @lizzylonglegs27

Lizzy Groombridge, kjent som ‘Lizzy Long Legs’, er en 30 år gammel innholdsskaper som ofte kommer i nyhetene på grunn av sin høyde på 1,93 m (6 fot og 3 tommer) og lange ben.

+ Se noen videoer av Lizzy Groombridge publisert på Instagram

Nylig snakket hun åpent om å bli dømt av andre mødre for sin ukonvensjonelle og lukrative karriere, og avslørte at foreldrene til klassekameratene til barna hennes er motvillige til å invitere barna deres til middager og sosiale arrangementer.

Groombridge, mor til tre barn på 13, 9 og 5 år, delte sine frustrasjoner over at barna hennes sjelden blir invitert hjem til venner. “Under skolens henteordning blir jeg stirret på og hører samtaler om meg,” sa Lizzy, som bor i Cornwall. “Foreldrene har ikke sagt direkte at de misliker det jeg gjør, men jeg kan føle at det er et problem på måten de ser på meg.”

Hun rapporterte at mødrene unngår å invitere barna hennes til sosiale arrangementer, noe som får henne til å føle at hun lever to forskjellige liv: ett som “Lizzy Long Legs“, hennes online persona, og ett som en vanlig mor som prøver å overleve.

Lizzy nevnte også at til tross for at hennes karriere som “gigantinne” – en innbilt gigantisk kvinne – tjener henne en betydelig formue, inkludert salg av brukte sokker for $50 000 og bilder av føttene hennes for $150 000, har denne aktiviteten også brakt uro i hennes personlige liv.

“Jeg har mistet venner på grunn av arbeidet jeg gjør, men jeg gjør det for familien min – for barna mine,” uttalte Lizzy. “Jeg foretrekker at folk ikke liker meg fremfor å ikke forsørge barna mine.”

Innholdsskaperen, som også kalles “Grønn Gigant” på grunn av sin høyde, fortsetter å møte utfordringer med å balansere karrieren og familielivet, men opprettholder sitt engasjement for barnas velferd over alt annet.

Foto og video: Instagram @lizzylonglegs27. Dette innholdet ble laget med hjelp av AI og gjennomgått av redaksjonen.

The post Innholdsskaper på 1,93 m klager over å bli dømt av andre mødre på grunn av sin ukonvensjonelle karriere appeared first on Instafamosos.

2024-07-26T19:35:42Z dg43tfdfdgfd