INFLUENCER ADVARER ETTER å HA BESVIMT AV å TA VANNDRIVENDE MIDDEL FOR å SE TYNNERE UT På BILDER

Mariana Dutra – @mariidutraa Instagram

“Produsenten lot meg ikke drikke vann etter at jeg våknet slik at jeg ikke skulle se oppblåst ut på bildene,” sier Mariana Dutra

+ Vídeo: Nevrovitenskapsforsker gir 5 tips for å forbedre hukommelsen din

37 år gamle influencer Mariana Dutra snakket om presset fra det perfekte bildet etter å ha blitt spurt om å glorifisere tynnhet på Instagram-bilder. Mariana husket nylig å ha besvimt etter å ha tatt et vanndrivende middel for å se tynnere ut på bilder, men hun svarer: “Folk snakker om kroppen min uten å forstå sannheten bak scenene. Jeg besvimte av å ta vanndrivende middel for å se tynnere ut på bildene og trodde det var normalt, men det burde det ikke være. Det er ikke naturlig,” understreket hun.

Mariana deler at det å ta vanndrivende middel før fotoshoots er vanlig blant modeller. “Vi er dehydrerte hele tiden. Jeg besvimte av dette, og da jeg ble vekket, husker jeg at de ba om å gi meg vann, men produsenten stoppet det med en gang og sa at jeg ikke skulle drikke for å ikke se oppblåst ut og fortsatte å ta bildene mine på stranden,” sa hun.

Moteinfluenceren sier at bildene hun poster på Instagram ikke er overdrevent photoshoppet, men de tar en større toll å produsere. “Det er veldig utmattende fordi vi kan gå timer uten å spise eller drikke noe for å nå en uoppnåelig standard. Det er en enorm belastning, men det på bildet er meg og min virkelige kropp.”

Når det gjelder kroppen sin, understreker hun at hun er sunn og har medisinsk oppfølging. “Min endokrinolog sier alltid at jeg er fin, at kroppen min er flott. Men for mote må den være enda tynnere, det er en diskusjon vi trenger å snakke mer om.”

Bilder: Mariana Dutra – @mariidutraa Instagram

The post Influencer advarer etter å ha besvimt av å ta vanndrivende middel for å se tynnere ut på bilder appeared first on Instafamosos.

2024-03-27T17:25:16Z dg43tfdfdgfd