IMPONERENDE VIDEO: KRåKE VISER ALL SIN INTELLIGENS VED å BRUKE VERKTøY

En imponerende video som viser en kråke som demonstrerer sine problemløsningsferdigheter, etterlater internettbrukere forbløffet!

+ Klikk her for å se videoen

+ Par, bytter barn for kjæledyr; forstå årsakene til denne trenden

Klippet, delt på Instagram, viser en kråke som bruker trebiter for å prøve å nå noen snacks som sitter fast i et fuglepuslesystem laget av akrylrør festet til en vegg.

Den fascinerende videoen, publisert i midten av mai, har allerede fått over 25 millioner visninger, sammen med over 680 000 likerklikk og tusenvis av kommentarer som uttrykker beundring for fuglens bemerkelsesverdige intelligens.

“Denne fuglen er smartere enn noen mennesker jeg kjenner,” bemerket en Instagram-bruker. “Han gjør avanserte beregninger,” spøkte en annen. “Det er så mange grunner til å elske og respektere dyr,” kommenterte en tredje internetbruker.

Ifølge en studie fra 2020 utvikler kråker kognitive evner allerede ved fire måneders alder og kan konkurrere i intelligens med voksne primater før de når full modenhet.

En annen forskning viser også at kråker presterer på samme nivå som barn under syv år i problemløsingsutfordringer, noe som viser deres evne til selvkontroll.

Dette innholdet ble laget med assistanse fra kunstig intelligens.

2024-07-09T17:26:31Z dg43tfdfdgfd