Motor

Trending:


Me må stå opp mot hatet

Me må love oss sjølv at me aldri må teie, og at me aldri må gløyme. Det skyldar me alle som vart drepne den 22. juli 2011.


AUF-lederen: – Vi må aldri glemme 22. juli

13 år er gått siden terrorangrepene 22. juli. AUF-leder Astrid Hoem håper de unge som vokser opp i dag får lære om hva som skjedde.


Springsteen kommenterte Biden-avgang fra scenen i Bergen

Bruce Springsteen spiler søndag kveld konsert i Bergen. Fra scenen kommenterte han nyheten om at Joe Biden trekker seg.


Twisters har tatt kinoene med storm

Universals forblåste eventyr har gjort det uventet bra, trosset pessimistene og hatt en virkelig sterk åpningshelg med tall som nå peker mot billettinntekter på over 123 millioner dollar på verdensbasis. Den frittstående oppfølgeren, som er løst basert på den nå snart 30 år gamle originalfilmen, har dermed oppnådd den tredje største åpningshelgen så langt i år. Du kan sjekke ut synopsis og trailer nedenfor. Kate Cooper er hjemsøkt av et...


Kevin Feige forklarer hvorfor de originale kostymene manglet i X-Men

Bryan Singers nå 24 år gamle tegneseriefilmatisering inneholdt som kjent mange klassiske Marvel -figurer som Wolverine, Professor X, Cyclops, Magneto, Rogue, Sabretooth og Storm, men ingen av disse figurene var kledd i sine klassiske originalkostymer i filmen, og vi vet nå svaret på hvorfor det ikke skjedde. Marvel Studios Sjef Feige har i et helt ferskt intervju med Screen Rant (rett i forkant av premieren på Deadpool & Wolverine, som ble...


Johnny Depp, Russell Crowe og Ed Sheeran poserer sammen med drinker og overrasker fans

Johnny Depp, Russell Crowe og Ed Sheeran har blitt et av de mest omtalte temaene på sosiale medier etter å ha delt et bilde av dem sammen med øl The post Johnny Depp, Russell Crowe og Ed Sheeran poserer sammen med drinker og overrasker fans appeared first on Instafamosos.


Rebel Moon the Director's Cut byr på vold og snusk i denne nye Red Band-traileren

Det er bare en uke til premieren på Zack Snyders tøylesløse, usensurerte og endelige klipp av Rebel Moon har premiere på Netflix. Datoen er, som tidligere nevnt, 2. august for alle actiontørste nerder, og nå har Netflix løftet litt på lokket og gitt en sniktitt på hva som kommer. I denne offisielle Red Band-traileren får vi akkurat det Netflix' markedsavdeling har snakket så mye om på forhånd, nemlig skitt og blod. Mer av alt det som gjør livet...


Video viser den mest forfengelige orangutangen i historien

Den imponerende videoen som viser en orangutang som frisere seg selv, får internettbrukere til å miste haka!


Svindal gir seg: – Det var en gøy utfordring

Aksel Lund Svindal overrasket da han startet prosjektet. Nå gir han seg.


Jon Watts vil ikke være regissør for Spider-Man 4 rett og slett "fordi han er opptatt"

Vi har visst en stund at regissør Jon Watts ønsket å bevege seg bort fra Marvel Studios og superheltsjangeren nå som hans trilogi av Tom Holland-ledede Spider-Man-filmer er i boks. Men med tanke på at Spider-Man: No Way Home er en av tidenes største filmer, må man lure på om Marvel og Watts ville ha fortsatt å jobbe sammen. Ut fra Marvel Studios sjef Kevin Feiges siste kommentarer å dømme, ville det ha vært tilfelle hvis tidsplanen hadde tillatt...


Øyunn Krogh bekrefter kjæreste

Influenseren har funnet lykken.


«Kjærlighet» til hovedkonkurransen under filmfestivalen i Venezia

Den norske filmen «Kjærlighet» er invitert til hovedprogrammet under filmfestivalen i Venezia. Svært stolte og imponert, sier direktøren i Norsk filminstitutt.


Stjernen fra ‘Euphoria’, Barbie Ferreira, fremstår uigenkjennelig etter vekttap

Barbie Ferreira dukket opp på Instagram-profilen sin mandag (15) for å dele noen bilder av sin nye kropp etter vekttap. The post Stjernen fra ‘Euphoria’, Barbie Ferreira, fremstår uigenkjennelig etter vekttap appeared first on Instafamosos.


Kingdom of the Planet of the Apes kommer til Disney+ neste uke

I morges fikk vi vite at Kingdom of the Planet of the Apes skal slippes på Hulu neste uke. Kjekk for landene som har tilgang til det, men hva med oss andre? Gledelig nok trenger vi ikke å være misunnelige. For i en pressemelding bekreftes det at Kingdom of the Planet of the Apes også blir tilgjengelig på Disney+ den 2. august, så da vet undertegnede hva jeg skal slappe av med fredag neste uke.


Vídeo: Sangerinne lider alvorlig ulykke på vei til konsert og viser ødeleggelsene

A sangerinnen brasilianske Melody, på 17 år, var utsatt for en ulykke på Via Dutra, i Barra Mansa i delstaten Rio de Janeiro - Brasil, på ettermiddagen denne lørdagen (20), mens hun var på vei til en konsert.


Gen V Sesong 2 får forhåpentligvis premiere i 2025

The Boys-spin-offen Gen V viste seg å være populær da den ble lansert på Amazon i 2023, og selv om vi må vente til 2026 før vi får se finalen i Butcher og Homelanders historie, kan det hende vi får en ny sesong av superheltenes collegedager for å fylle det tomrommet. Ifølge et intervju med Amazon MGM TV-studio-sjef Vernon Sanders fra The Wrap, kan den andre sesongen av Gen V forberede seg på en utgivelse i 2025. "Vi er i produksjon nå. Vi har...


Georgina Rodríguez tiltrekker seg fansens oppmerksomhet med dristig scene i video med Cristiano Ronaldo i saunaen: “for en skrekk”

Georgina Rodríguez, 30 år, fanget oppmerksomheten på sosiale medier ved å dele en treningsvideo sammen med sin mann, Cristiano Ronaldo, i en sauna The post Georgina Rodríguez tiltrekker seg fansens oppmerksomhet med dristig scene i video med Cristiano Ronaldo i saunaen: “for en skrekk” appeared first on Instafamosos.


Fans registrerer ved et uhell et frieri på en Taylor Swift-konsert, og videoen blir viral på sosiale medier

Under en konsert på The Eras Tour av sangeren Taylor Swift i Milano, Italia, ble det følelsesladde øyeblikket av et frieri ved et uhell fanget opp av fans. The post Fans registrerer ved et uhell et frieri på en Taylor Swift-konsert, og videoen blir viral på sosiale medier appeared first on Instafamosos.


Blake Lively fortryller når hun poserer med et ballerina-utseende for å promotere sin nye film “It Ends With Us”

Blake Lively fortryllet ved å dele bilder på sosiale medier med et ballettinspirert utseende for å promotere sin nye film "It Ends With Us". The post Blake Lively fortryller når hun poserer med et ballerina-utseende for å promotere sin nye film “It Ends With Us” appeared first on Instafamosos.


Par adopterer en gutt og hans funksjonshemmede bror i en handling av ubetinget kjærlighet

Et par fra Florida, USA, adopterer en 7 år gammel gutt og også hans 10 år gamle funksjonshemmede bror i en handling av ubetinget kjærlighet. The post Par adopterer en gutt og hans funksjonshemmede bror i en handling av ubetinget kjærlighet appeared first on Instafamosos.


Kim Kardashian og Olivia Pierson fortryller fans med gjennomsiktige antrekk

Kim Kardashian, 43 år, fanget oppmerksomheten på sosiale medier ved å posere i en fotoshoot ved solnedgang sammen med influenceren Olivia Pierson. The post Kim Kardashian og Olivia Pierson fortryller fans med gjennomsiktige antrekk appeared first on Instafamosos.


Kevin Feige om det nye manuset til Blade: "Føles bra så langt"

Det har ikke vært lett for de stakkars sjelene som teller ned dagene til Marvel Studios lanserer en skikkelig blodig, barneforbudt Blade -film. Gang på gang har både regissører og manusforfattere hoppet av det skjebnesvangre prosjektet, og hovedrolleinnehaver Mahershala Ali har blitt rapportert å være frustrert over de vedvarende produksjonsproblemene. Under presseturen for den kommende actionkomedien Deadpool & Wolverine benyttet Feige...


Sean Kingston Står Overfor Svindelanklager og Kan Få Opptil 20 Års Fengsel

Sean Kingston og hans mor, Janice Turner, står overfor svindelanklager og kan få opptil 20 års fengsel for hver anklage The post Sean Kingston Står Overfor Svindelanklager og Kan Få Opptil 20 Års Fengsel appeared first on Instafamosos.


Amazons Tomb Raider-serie starter innspillingen neste år

I tillegg til et nytt Tomb Raider-spill på vei, har vi også en kommende serie fra Amazon MGM studios, som er skrevet av Phoebe Waller-Bridge, kjent fra Fleabag og Solo: A Star Wars Story. Ifølge et intervju med Amazon MGMs TV-sjef Vernon Sanders fra The Wrap kan Tomb Raider-serien begynne å filme tidlig neste år, men det er én viktig ting som må skje i forkant av det. "Vi jobber hardt. Vi har et flott materiale. Phoebe er virkelig god. Vi gleder...


Utøvere blir virale etter å ha testet de kontroversielle kartong sengene på Paris’ Olympiske landsby

Australske utøvere tester de kontroversielle kartongsengene på Paris' Olympiske landsby, og videoen går viralt på TikTok. The post Utøvere blir virale etter å ha testet de kontroversielle kartong sengene på Paris’ Olympiske landsby appeared first on Instafamosos.


Ben og Alex snakker om sine favorittfilmer fra 2024 så langt i det siste The Gamereactor Show

Nå som vi er inne i andre halvdel av 2024, har vi sett tilbake på de første seks månedene av året for å diskutere hvilke spill og filmer vi har blitt mest imponert over så langt. Du kan lese egne artikler om begge temaene (spill og film), men vi har også diskutert disse temaene i de siste par episodene av The Gamereactor Show. I den 29. episoden diskuterte Alex og jeg våre favorittfilmer fra 2024 så langt. Selv om det var en del likheter, kom vi...


Joker: Folie à Deux-trailer viser århundrets rettssak

Den nye traileren har nettopp blitt sluppet for Joker: Folie à Deux, og vi har fått nok en god titt på oppfølgeren til Joker fra 2019. Det er bare noen måneder igjen til vi får se Joaquin Phoenix' Joker og Lady Gagas Harley Quinn for første gang, og med denne traileren får vi nok en bit å bite i før vi kan kose oss senere i år. Traileren begynner med Arthur på vei til retten, mens en radiospreder fremhever det som århundrets rettssak. Vi er ikke...


Amanda Holdens datter innlagt etter alvorlig infeksjon

Amanda Holden har avslørt at hennes 18 år gamle datter Lexi ble innlagt på sykehus på grunn av en alvorlig infeksjon med 'Escherichia coli' under et nylig utbrudd The post Amanda Holdens datter innlagt etter alvorlig infeksjon appeared first on Instafamosos.


Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett truer moren med søksmål

Skal ha sendt et såkalt «cease and desist»-brev.


Oppdag Vantablack, det mørkeste materialet på jorden

Vantablack er laget av et britisk teknologiselskap og er det mørkeste materialet i verden, men det er folk som ikke tror det. The post Oppdag Vantablack, det mørkeste materialet på jorden appeared first on Instafamosos.


Jamie Lee Curtis blir ikke Dr. Kureha i One Piece

For ikke lenge siden var det snakk om at skaperne av serien One Piece var i forhandlinger med Jamie Lee Curtis om at hun skulle ta på seg rollen som Dr. Kureha i den andre sesongen av One Piece, og de av oss som liker skuespillerinnen gned oss i hendene av glede. Nå har vi fått den dystre nyheten om at Curtis ikke kommer til å spille denne rollen, og nyheten kommer fra ingen ringere enn seriens produsent Becky Clements. I et intervju med...


Scarlett Johansson bærer ikke nag til Disney etter søksmål

Tre år har gått siden premieren på Black Widow og uenigheten mellom Scarlett Johansson og Disney. Dette var etter at Disney lanserte filmen på strømmetjenesten Disney+ kort tid etter kinopremieren. Dette resulterte i et fall i billettinntektene og et brudd på Johanssons kontrakt, som sa at filmen utelukkende skulle vises på kino. Etter at skuespilleren saksøkte Disney, ble dørene stengt, og det rapporteres at Johansson stakk av med 40 millioner...


Severance Sesong 2 kostet rundt 20 millioner dollar per episode

Vi kan alle peke på hvor mye Disney+ bruker på Star Wars-serier og le, men det ser ut til at alle strømmere er skyldige i å bruke litt mer enn de burde på flaggskipsprogrammene sine. I en rapport publisert av Bloomberg ser det ut til at spesielt Apple TV+ ønsker å kutte ned på beløpet de bruker. I stor grad skyldes dette at Apple tilsynelatende har brukt som et Hollywood-studio, uten å trekke noen av rangeringene. Det ble uttalt i rapporten at...


Disse stjernene hater å ta selfies med fansen

Å tilpasse seg til berømmelse er ikke lett, og for noen kan konstant eksponering og oppmerksomhet fra fans faktisk være uutholdelig. Så, hvis du tilfeldigvis møter på en av disse stjernene mens du spaserer nedover gaten, kan det være bedre for deg å bare beundre dem fra avstand. Klikk gjennom for å se hvilke stjerner som ikke er opptatt av å ta en selfie med sine fans.


Stjernenes mest avslørende kjoler gjennom tidene

Når stjernene kommer på den røde løperen, blir de omringet av fotografer som prøver å fange dem fra alle tenkelige vinkler. Disse stjernene valgte antrekk som var litt mer sensuelle, slik at de kunne sikre seg en plass i rampelyset. Enten de valgte kjoler med dype utringninger, gjennomsiktige tekstiler eller frekke detaljer – klikk videre i dette galleriet! Her får du et utvalg av stjernenes mest ikoniske og vågale kjoler noensinne.


Fans sjokkert: Hello Kitty er ikke en katt, sier skaperne

En leder hos Sanrio, selskapet bak Hello Kitty, har overrasket alle fans ved å si at den kjente figuren med et katt hode egentlig er en liten jente


Elijah Wood er glad for å komme tilbake som Frodo i den nye Ringenes Herre-filmen

Det har vært mye diskusjon om hvorvidt noen av skuespillerne fra Ringenes Herre-filmene vil gjenta rollene sine, og blant annet Viggo Mortensen har sagt at han kan tenke seg å komme tilbake, avhengig av om filmens manus appellerer til ham eller ikke. Under den pågående Fantasia Film Festival i Montreal (via JoBlo) delte Elijah Wood sine tanker om det hele, og ga en svært positiv melding om hvorvidt han kunne tenke seg å spille Frodo igjen. Han...


Morsomme videoer viser kompliserte interaksjoner mellom katter og babyer

En morsom video som viser hvordan katter og babyer ikke alltid kommer overens, får internettbrukere til å bryte ut i latter!


Brad Pitts nye kjæreste endrer skuespillerens vaner og overbeviser ham om å dusje hver dag

Ines de Ramon, Brad Pitts nye kjæreste, har overbevist ham om å dusje hver dag og fullstendig endre hans hygienevaner. The post Brad Pitts nye kjæreste endrer skuespillerens vaner og overbeviser ham om å dusje hver dag appeared first on Instafamosos.


Snoop Dogg skal bære den olympiske ilden

Den amerikanske rapperen Snoop Dogg er en av de utvalgte til å bære den olympiske ilden når den tar sine siste runder før Paris-lekenes åpningsseremoni.


Kylie Jenner tiltrekker seg oppmerksomhet og fortryller fansen ved å posere i badedrakt: “gudinne”

Kylie Jenner, 26 år gammel, tiltrakk seg oppmerksomhet på internett ved å posere imponerende i noen bilder i badedrakt, i et innlegg på sosiale medier. The post Kylie Jenner tiltrekker seg oppmerksomhet og fortryller fansen ved å posere i badedrakt: “gudinne” appeared first on Instafamosos.


Er du introvert? Dette er de avslørende tegnene

Konseptet med introverte og ekstroverte personlighetstyper, har vært omtalt i psykologisk litteratur i over 100 år. Introverte har en tendens til å fokusere på indre tanker, følelser og opplevelser, mens ekstroverte får energi av sosiale interaksjoner og trekker energi fra å være rundt andre. Ambiverter ligger et sted midt imellom. Det å forstå disse forskjellige personlighetstypene kan gi innsikt i individuelle preferanser og sosiale atferder. Hvis du tror at du kanskje er litt introvert, klikk gjennom dette galleriet for å bli kjent med tegn, myter og undertyper av introverte personligheter.


Clint Eastwoods kjæreste er død: – Vil savne henne dypt

Paret hadde vært sammen i ti år.


John Fredriksen hedret med stjerne på Bergens «Walk of fame»

Shippingmagnat John Fredriksen fikk søndag en egen stjerne på Bergens «Walk of fame». – En stor opplevelse, sier mangemilliardæren.


Norsk kjendis i harnisk etter skandalebilder: – Mistenker det

TV-profilen (27) med tirade mot oppførselen.


Kristin og Linda ble utbrent og sluttet i jobben: Nå vil de bruke sine vonde erfaringer til å hjelpe andre kvinner

– Det er grusomt å ha vært gjennom det, men erfaringen er gull. Den erfaringen kan ikke være for ingenting.


Wolverine har nå fått sin egen håndkontroll med bootylicious

Etter at Deadpool nylig fikk sin egen rumpeformede kontroller, er det nå Wolverines tur. For å feire lanseringen av Deadpool & Wolverine på kino den 26. juli, har Microsoft først designet en kontroller formet som rumpa til Deadpool og en spesialtilpasset Xbox Series X. Wolverine vil ikke bli overgått, og nå har designeren Deadpool også laget en som er formet etter Wolverines veltrimmede rumpe. Denne er selvfølgelig gul, men kommer også med et...


Helldivers II legger til nye fiender, høyere vanskelighetsgrad og mer i sin største oppdatering hittil

I forrige uke skrev Rene at antallet personer som spiller Helldivers II - forståelig nok - har sunket mye siden storhetstiden tidligere i år. En av grunnene til dette er at mange har ønsket seg enda flere store oppdateringer med nytt innhold, så det blir interessant å se hva som skjer i august. Arrowhead har nemlig annonsert at Helldivers II får sin hittil største oppdatering den 6. august. Det høres ut som om Escalation of Freedom-oppdateringen...


Fans av Billie Eilish sjokkert over billettpriser til turnéen

Fans av Billie Eilish klager på sosiale medier over billettpriser til sangerens turné. Priser overgår 500 dollar. The post Fans av Billie Eilish sjokkert over billettpriser til turnéen appeared first on Instafamosos.


Warner Bros. kjøper studioet MultiVersus

Vi har sett Warner Bros. Discovery prøve å selge spilldivisjonen sin, etter trenden med å gjøre en rekke permitteringer og kansellere ganske mange prosjekter de siste årene, så du hadde kanskje ikke sett kveldens kunngjøring komme. Warner Bros. bekrefter at de har kjøpt opp MultiVersus utviklerne hos Player First Games. Vi får ikke vite hvor mye WB måtte betale eller noe sånt, men det virker i det minste som om det gigantiske selskapet er...