HEIDI KLUM POSERER I ROSA NATTKJOLE I EN ALDER AV 50 åR OG FåR FANSEN TIL å SIKLE

Heidi Klum poserer i rosa nattkjole i en alder av 50 år og får fansen til å sikle (Foto: Reproduksjon/Instagram)

Heidi Klum, 50 år gammel, dukket opp på sine sosiale medier for å takke fansen etter å ha nådd milepælen på 12 millioner følgere på Instagram.

+ Klikk her for å se videoen av Heidi Klum

+ Modell flykter fra California på grunn av skatter og hjemløshetskrise

Programlederen la ut en video der hun vises iført en dristig rosa nattkjole. “Jeg er så takknemlig for hver og en av dere, og jeg har nettopp innsett at dere er 12 millioner! Takk. Takk for at dere følger meg med alle de gale tingene jeg gjør hver dag. Jeg elsker dere,” sa modellen i klippet.

Nylig åpnet stjernen seg om endringene som følger med aldring, som synets forverring. “Det gode er at synet mitt blir stadig verre, og jeg kan ikke se alt så klart lenger,” fortalte hun med et smil.

“Jeg aksepterer det bare – det er ingenting du kan gjøre med det uansett. Skal vi bekymre oss? Det er som det er,” analyserte den tyske modellen, som er gift med musikeren Tom Kaulitz, medlem av rockebandet Tokio Hotel.

Bilder og video: Reproduksjon Instagram @heidiklum. Dette innholdet ble skapt med hjelp av AI og revidert av redaksjonsteamet.

The post Heidi Klum poserer i rosa nattkjole i en alder av 50 år og får fansen til å sikle appeared first on Instafamosos.

2024-04-20T03:53:37Z dg43tfdfdgfd