HALLE BERRY FEIRER 20-åRSJUBILEET FOR FILMEN “CATWOMAN” MED DRISTIGE BILDER På SOSIALE MEDIER

Ved 57 års alder feiret Halle Berry 20-årsjubileet for filmen “Catwoman” med et overraskende innlegg på sin offisielle Instagram-konto.

+ Rykte Om Tom Brady Som Angivelig Er Ute Med Modellen Brooks Nader

På bildene poserer skuespilleren uten skjorte, og bruker to svarte katter for å dekke de intime områdene. Modig hadde Halle bare på seg svart undertøy og en kattemaske.

Berry uttrykte sin takknemlighet for å ha levendegjort denne ikoniske karakteren og takket en fan, Jee, for å ha hjulpet med å redde kattene som vises på bildene.

“I dag er det 20 år siden jeg hadde æren av å gi liv til denne ikoniske karakteren. Hun vil alltid være nær mitt hjerte, og jeg vil for alltid være Patience Phillips, også kjent som CATWOMAN! Når disse svarte skjønnhetene dukket opp i hagen min på jakt etter moren sin, hjalp Jee oss med redningsprosessen. Alltid takknemlig!”

Til tross for kritikken mot filmen, som tjente 82,4 millioner dollar på verdensbasis med et budsjett på 100 millioner dollar og bare fikk 8 % godkjenning på Rotten Tomatoes, erklærte Berry at den negative reaksjonen ikke rystet henne. Skuespilleren sa i et intervju at hun er vant til å møte motgang og stereotyper som svart kvinne, og at den dårlige omtalen rundt filmen ikke hindret henne i å fortsette å gjøre det hun elsker.

Dette innholdet ble laget med hjelp av AI

Fonte: PageSix

The post Halle Berry feirer 20-årsjubileet for filmen “Catwoman” med dristige bilder på sosiale medier appeared first on Instafamosos.

2024-07-25T14:00:47Z dg43tfdfdgfd