GWEN STEFANI ANGRER På ARTISTVALGET: – JEG BURDE VæRT SAMMEN MED FAMILIEN MIN

Gwen Stefani var småbarnsmor midt på 2000-tallet og slet med å sjonglere familietilværelsen med å være artist, forteller hun til Nylon ifølge The Hollywood Reporter.

– Kom jeg ikke hjem med en sang, tenkte jeg «Herregud, for en taper jeg er; jeg spiste ikke middag med familien, og jeg skrev heller ikke en låt. Jeg har kastet bort en hel dag av livet mitt med å prøve å være tilbake i No Doubt igjen», sier Gwen Stefani, i dag 54 år og mor til tre tenåringssønner.

Stefani ble mor for første gang i 2006 til sønnen Kingston. Samme år slapp hun sin andre soloplate og dro på turné samtidig som hun ammet sønnen. Hun sier hun følte seg «død» da hun innså at hun var gravid igjen, og at det var som om hun skuffet bandet.

– Jeg tror ikke de ville sagt noe. Ingen er sint fordi du får en baby. Men mens jeg hadde det travelt, ventet de på en måte, sier Stefani, som fikk sønn nummer to i 2008. Å få to barn på to år forandret alt.

– Det var ingenting igjen i meg. Jeg hadde ingen ideer. Jeg var så usikker at jeg bare følte meg som «hjelp».

Når hun ser tilbake i dag innser Gwen Stefani at hun prøvde å gjøre alle til lags, mens hun egentlig burde valgt én ting:

– Jeg burde bare ha vært sammen med familien min.

No Doubt ble gjenforent for en turné i 2009 i håp om å klare å lage et comebackalbum, som ble til 2012-utgivelsen «Push and Shove». Nå gjenforenes de atter en gang på Coachella – men har ingen planer om ytterligere samarbeid.

Stefani må lære seg alle No Doubt-låtene på nytt, sa hun nylig som gjest i «Jimmy Kimmel Live!». Men hun tror det er som å sykle.

(©NTB)

2024-04-10T09:19:24Z dg43tfdfdgfd