FøRSTE BILDE AV DEN NYE SUPERMAN DELER FANS På INTERNETT

Skuespiller David Corenswet delte på sin Instagram et offisielt bilde av det nye kostymet fra den nye Superman-filmen, produsert og regissert av James Gunn. Bildet ble raskt viral på sosiale medier og mottok over 1 million likerklikk på Corenswets profil sist mandag (6).

Noen fans er imidlertid ikke helt overbevist om at det nye ansiktet til helten kan representere verdens mektigste superhelt trofast.

«Det er ikke dårlig, men hvorfor ser det løst og krøllete ut? Jeg trenger et nytt bilde før jeg kan dømme,» kommenterte en fan som fortsatt er usikker.

Andre var mer kritiske og krevde tilbakekomsten av den forrige tolkeren av Superman, skuespilleren Henry Cavill. «Han vil alltid være min Superman!», protesterte en følger.

På den annen side viste noen seg veldig håpefulle med tanke på heltenes retur til det store lerretet. «Røde shorts!», kommenterte en av dem begeistret for returen av shortsene over buksene som karakteren bruker i tegneseriene.

«Ser frem til mer. Jeg tror Gunn vil bringe noe nytt til karakteren,» bemerket en annen.

Den nye Superman-filmen er planlagt å ha premiere i kinoene i 2025, under ledelse av James Gunn som regissør og manusforfatter. Clarks Kents romantiske interesse, Lois Lane, vil bli spilt av Rachel Brosnahan. Stålmannens skurk, Lex Luthor, vil bli spilt av Nicholas Hoult.

Bilder: X og Instagram @davidcorenswet @DCOfficial og @DiscussingFilm. Dette innholdet ble skapt med hjelp av AI og gjennomgått av redaksjonsteamet.

The post Første bilde av den nye Superman deler fans på internett appeared first on Instafamosos.

2024-05-09T10:04:18Z dg43tfdfdgfd