FORSTå DEN VIRKELIGE GRUNNEN TIL AT KIM KARDASHIAN IKKE DELTOK På FESTENE ETTER MET GALA

Kim Kardashian, 43 år gammel, gikk viralt på grunn av hennes bittesmå midje etter å ha dukket opp på den røde løperen på Met Gala mandag kveld (6).

+ Gypsy Rose Blanchard viser før og etter plastiske operasjoner: “Det er alltid håp”

Imidlertid, mens hennes timeglassfigur fanget fansens oppmerksomhet, påpekte noen internettbrukere hvordan Kim virket å ha problemer med å puste og ikke kunne gå skikkelig mens hun poserte for bilder.

En video publisert av magasinet Vogue viser Kim puste ut langsomt og langsomt. “Hvordan går pustingen?”, spurte regissøren. “Det er en form for kunst. Men jeg klarer det,” svarte Kim i klippet som raskt ble viralt.

Det intense utseendet som Kim valgte, var imidlertid ikke grunnen til at hun ikke deltok på festene etter Met Gala. Etter Met reiste Kim direkte til Europa for å delta på OMR Festival 2024 i Hamburg, Tyskland, som finner sted 7. og 8. mai.

I tillegg til dette engasjementet avslørte hun at denne typen etterfester ikke er helt hennes greie. “Det var veldig fint å ikke dra på alle festene etterpå. Det er ikke min greie å dra ut, så det var den perfekte unnskyldningen, for jeg ønsket virkelig å komme hit,” fortalte Kim til magasinet People.

Denne innholdet ble opprettet med hjelp av AI.

The post Forstå den virkelige grunnen til at Kim Kardashian ikke deltok på festene etter Met Gala appeared first on Instafamosos.

2024-05-09T18:49:55Z dg43tfdfdgfd