Helse og trening

Trending:


Cartman slanker seg med Ozempic i traileren til South Park: The End of Obesity

Paramount har nettopp avslørt teaseren for South Park: The End of Obesity, den neste store begivenheten for den animerte serien, som denne gangen vil fokusere på det populære "slankemiddelet" Ozempic. Spesialepisoden har premiere 24. og 25. mai, avhengig av hvor du bor i verden, og du kan sjekke ut sammendraget og teaser-traileren nedenfor. Sammendrag: I "The End of Obesity" tar slankemedisiner den stille fjellbyen South Park med storm. Når den...


Squid Game sesong 2 slippes i desember

Lee Jung-jae, stjernen fra Squid Game sesong 1 og den kommende fortsettelsen, har sagt at den andre sesongen kommer i desember. I en samtale med Business Insider mens han promoterte The Acolyte, der Lee Jung-jae spiller en Jedi-ridder, sa skuespilleren via en oversetter at "[Squid Game sesong 2] vil bli utgitt i desember." Han holdt tydeligvis kortene tett til brystet, men klarte likevel å røpe denne detaljen. Vi har sett litt promotering for...


Yellowjackets: Innspillingen av sesong 3 har startet

Etter den utrolig spennende første sesongen av Yellowjackets og den nesten like godt gjennomførte sesong to, er det nok flere enn oss i redaksjonen som venter på sesong tre. Hvis du er en av dem, er vi glade for å kunne melde at produksjonen offisielt har startet etter å ha blitt forsinket av fjorårets Hollywood-streik. Hvis alt går etter planen, bør vi kunne følge det ulykksalige fotballaget ganske tidlig i 2025, og se hva slags galskap Misty...


Fans påpeker likheten mellom Gavin Rossdales nye kjæreste og hans ekskone Gwen Stefani

Fans av Gavin Rossdale påpeker likheten mellom hans nye kjæreste, Xhoana X, og hans eks-kone Gwen Stefani. The post Fans påpeker likheten mellom Gavin Rossdales nye kjæreste og hans ekskone Gwen Stefani appeared first on Instafamosos.


Klubb i England avlyser møte med påstått ‘Martha fra virkeligheten’, fra serien ‘Baby Reindeer’, etter kritikk

En nattklubb i Coventry, England, fikk kritikk etter å ha annonsert at kvinnen som hevdet å være inspirasjonen bak karakteren 'Martha' fra den splitter nye suksesserien på Netflix, 'Baby Reindeer', skulle være til stede. The post Klubb i England avlyser møte med påstått ‘Martha fra virkeligheten’, fra serien ‘Baby Reindeer’, etter kritikk appeared first on Instafamosos.


Hvordan musikk kan påvirke hukommelsen

Musikk blir med rette betraktet som et universelt språk blant oss mennesker, da den helt problemfritt kan skjære gjennom tid og grenser. Selv om musikk har evnen til å fremkalle dype følelser som vanligvis ville ligge i dvale, har musikken den samme effekten på hukommelsen. Ikke bare kan musikk hjelpe oss med å huske gamle minner, men den kan også hjelpe oss med å skape nye. Hvordan skjer dette? Og hvorfor har vi ingen kontroll over det som skjer? Klikk gjennom dette galleriet for å se hvordan hukommelsen kan bli så medgjørlig under musikkens søte melodi.


Komiker skal spille Ingmar Bergman i thriller om mesterregissørens tunge år

Den svenske komikeren og skuespilleren Robert Gustafsson skal spille Ingmar Bergman i en kommende langfilm om mesterregissøren.


Skal feire Paolo Vinaccias 70-årsjubileum – fem år etter at han døde

Et nytt bestillingsverk skal feire den legendariske trommeslageren Paolo Vinaccias i året han ville fylt 70 år.


Politikere i Bærum setter foten ned for prinsesse Märtha Louise

Prinsesse Märtha Louises utbyggingsplaner på Stabekk er inntil videre stanset. Politikerne i Bærum setter byggeforbud foran prinsessens behov for mer plass.


Shakira vil komponere den offisielle tema sangen for Copa América 2024

Etter tre verdensmesterskap og en Super Bowl, vil sangeren Shakira komponere den offisielle tema sangen for Copa América 2024. The post Shakira vil komponere den offisielle tema sangen for Copa América 2024 appeared first on Instafamosos.


Will Ferrell skal medvirke i sin aller første komedieserie med manus for Netflix

I går var en stor dag for Golf fans og Netflix-abonnenter, da streameren ikke bare bekreftet at Happy Gilmore 2 kom, men også avslørte at den har tappet Will Ferrell til å spille hovedrollen og til å poppe sitt manuskomedieseriekirsebær i en kommende show om sporten også. Serien er kjent som Golf og vil se Ferrell låne ut sine talenter for å gi liv til en fiktiv Golf -legende. Det er ingen ytterligere plottdetaljer, eller til og med omtale av et...


Dommer brøt ut i gråt under forklaringen til moren til Lena Sløgedal Paulsen

– Jeg kommer til å savne deg mamma, når vi ikke skal være sammen mer på 17. mai. Det var den siste samtalen vi to hadde før den fryktelige tragedien, sa Klara Sløgedal fra vitneboksen.


Stormy Daniels’ ektemann snakker om å forlate USA hvis Trump blir frikjent

Stormy Daniels' ektemann fortalte CNN at de planlegger å forlate USA hvis Donald Trump blir frikjent. The post Stormy Daniels’ ektemann snakker om å forlate USA hvis Trump blir frikjent appeared first on Instafamosos.


Gjenforent for å forberede tredje «Downton Abbey»-film: – Det er ganske følelsesladd

– Det føles fantastisk, men også ganske følelsesladd, sier Michelle Dockery om å vende tilbake til rollen som lady Mary.


Janet Jacksons liv blir tegneserie

Popikonet Janet Jacksons liv skal skildres i en ny tegneseriebok.


Brannmenn og frivillige redder 2 hester fast i gjørmen i dramatisk redningsaksjon

Nesten 40 personer jobbet i 5 timer for å redde to hester som satt fast i dyp gjørme. The post Brannmenn og frivillige redder 2 hester fast i gjørmen i dramatisk redningsaksjon appeared first on Instafamosos.


Reese Witherspoon kunngjør ny prequel-serie av “Legally Blonde”

Skuespillerinnen Reese Witherspoon kledde seg i et antrekk inspirert av “Legally Blonde” for å kunngjøre en ny prequel-serie produsert av Amazon Prime Video. The post Reese Witherspoon kunngjør ny prequel-serie av “Legally Blonde” appeared first on Instafamosos.


Ingrid Bjørnov får kongelig utmerkelse

Kong Harald har utnevnt Ingrid Bjørnov til Kommandør av Den Kongelige Norske St. Olavs Orden for sitt fremragende musikalske virke.


Donald Trump hyller oppdiktet kannibal

– En vidunderlig mann, ifølge Trump.


Christian Printzell Halvorsen blir ny Schibsted-sjef

Christian Printzell Halvorsen blir ny Schibsted-sjef. Han tar over etter Kristin Skogen Lund.


Tommy Wirkola gir seg i kast med haithriller – spiller inn i Australia

Tommy Wirkolas neste filmprosjekt er i boks: Det blir en haithriller som han har full styring over.


Møt “Barbara Rhubarb”, den nye TikTok-trenden

«Barbara Rhubarb» er den nye trenden på TikTok som oversvømmer For You-siden med videoer som har millioner av visninger. The post Møt “Barbara Rhubarb”, den nye TikTok-trenden appeared first on Instafamosos.


Kronprinsparet tok med danskenes kongepar på T-banen

Danske kong Frederik og dronning Mary tok T-banen fra Stortinget til Ulsrud i Oslo med kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit. De skal på tur i Østmarka.


Espen Nakstad og Bernt Hulsker skal være med på 71 grader nord-jubileum

Skal kjempe mot Hollywood-frue, artister, programledere og skuespillere om den uhøytidelige tittelen «Norges tøffeste kjendis».


Ukrainsk modell med verdens største kinn avslører “før og etter” av hennes ansiktskirurgi

Den ukrainske modellen Anastasia Pokreschchuk, kjent som eieren av verdens største kinn, viste frem "før og etter" etter en serie operasjoner på kroppen sin. The post Ukrainsk modell med verdens største kinn avslører “før og etter” av hennes ansiktskirurgi appeared first on Instafamosos.


Sakkyndige om Jan Helge Andersen: Høy risiko for nye seksuelle overgrep

Baneheia-tiltalte Jan Helge Andersen har en blandet personlighetsforstyrrelse og er diagnostisert som pedofil, lyder konklusjonen fra de sakkyndige i retten.


Datteren til Angelina Jolie og Brad Pitt viser frem sine ferdigheter på dansegulvet

Shiloh Jolie-Pitt, datteren til Angelina Jolie og Brad Pitt, viste frem sine danseferdigheter i en video delt på Instagram. The post Datteren til Angelina Jolie og Brad Pitt viser frem sine ferdigheter på dansegulvet appeared first on Instafamosos.


Filmen Mortal Kombat 2 har premiere i oktober 2025

Da Jonas fortalte at oppfølgeren til Mortal Kombat-filmen fra 2021 var ferdig innspilt i januar, virket han håpefull om at vi ville få se den innen utgangen av 2024. Min stakkars svenske venn vil bli veldig skuffet... Warner Bros. har nemlig sendt ut en pressemelding der de kunngjør at filmen, som rett og slett heter Mortal Kombat 2, vil ha premiere 24. oktober 2025 hvis alt går etter planen. Det stemmer: 2025, ikke 2025, så det er fortsatt 17...


TV-serien Dune: Prophecy har fått sin første trailer

Det er godt å være en Dune-fan akkurat nå. Ikke bare kommer den vellykkede Dune: Part Two på Max allerede neste uke, men vi har endelig fått det første livstegnet fra spinoff-serien Dune: Prophecy, en slags prolog som foregår lenge før Paul Atreides' tid, og som nettopp er blitt avslørt i form av en spektakulær trailer. Serien er basert på Sisterhood of Dune, skrevet av Frank Herberts sønn Brian Herbert, og handler om opprinnelsen til Bene...


Amanda Holden, 53 år gammel, poserer med et flott antrekk med miniskjørt

Programleder Amanda Holden, 53, gjorde en dristig pose mens hun viste frem sitt antrekk med miniskjørt mandag (13) på kontoret til Heart FM. The post Amanda Holden, 53 år gammel, poserer med et flott antrekk med miniskjørt appeared first on Instafamosos.


Billettene revet bort – flytter konsert med Joost Klein til større scene

Joost Klein bekjentgjorde at han la ut på Europa-turné tidlig neste år rett før han ble utestengt fra Eurovision-finalen.


Chris Pratt ønsker å dukke opp i MCU og DCU i fremtiden

Nå som James Gunn tar over for å skape et nytt DC-filmunivers, ser det ut til at det er god plass til at vennene hans kan dukke opp som kjente tegneseriefigurer. Vi vet allerede at Sean Gunn vil dukke opp som Maxwell Lord, etter å ha spilt Kraglin i Guardians of the Galaxy. Det ser altså ut til at det er rom for at noen MCU-skuespillere effektivt kan hoppe over til det nye DCU. Det er imidlertid ikke sikkert at det innebærer å kutte båndene helt...


Årsaken til Camila Giorgis påståtte flukt fra Italia avsløres av avis

Tennisspilleren Camila Giorgis plutselige pensjonering, som ble kunngjort på hennes Instagram-side sist søndag, synes nå å ha en forklaring. The post Årsaken til Camila Giorgis påståtte flukt fra Italia avsløres av avis appeared first on Instafamosos.


Hvem var Hollywoods it-jente det året du ble født?

Sannsynligheten for å slå gjennom i Hollywood er mikroskopisk. Men mange talentfulle kvinner har tatt utfordringen og kjempet seg frem – og bidratt til å forme denne bransjen som vi alle elsker. Hvilken berømt kvinne var mest populær det året du ble født? Bla gjennom galleriet og se mer om disse stjernene.


Happy Gilmore 2 offisielt annonsert på Netflix

Happy Gilmore er en klassisk komedie. Den er en av Adam Sandlers beste filmer, og forteller historien om en hockeyspiller som finner ut at han har et skjult talent for golf. Og nå, nesten tre tiår etter utgivelsen, får komedien fra 1996 en oppfølger. Netflix annonserte (takk, The Hollywood Reporter) at de bestilte filmen, og at Sandler ville komme tilbake for å spille hovedrollen. Detaljer som manusforfatter, regissør og mer ble utelatt, så vi...


Mads Hansen bør la Sophie Elise være i fred

Hvem er Mads Hansen til å fortelle hva en nybakt mamma skal dele – og ikke dele – på sosiale medier?


«Mad Max»-skaper George Miller slapp løs «Furiosa» i Cannes

Nå er den postapokalyptiske actionfilmen «Furiosa: A Mad Max Saga» klar til å slippes løs – og først ut var filmfestivalen i Cannes.


Britain’s Got Talent-stjerne er ugjenkjennelig etter imponerende transformasjon

Britain's Got Talent-stjernen Rosie O'Sullivan er nesten ugjenkjennelig siden hennes opptreden i ITV-showet for 11 år siden. Sangeren, som imponerte publikum med sitt musikalske talent og nådde semifinalen i 2013, har gjennomgått en radikal transformasjon etter betydelig vekttap. The post Britain’s Got Talent-stjerne er ugjenkjennelig etter imponerende transformasjon appeared first on Instafamosos.


Sjekk ut nye bilder fra Ringenes Herre: The War of the Rohirrim

Warner Bros. og New Line Cinema planlegger å lage flere spinoffs og andre eventyr fra J.R.R. Tolkiens fantastiske serie på det store lerretet, blant annet en animert spillefilm kalt The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim. I forbindelse med den kommende Annecy International Animation Film Festival om en måned er det nå avslørt at vi kan vente oss en første trailer allerede i juni. Inntil da må vi imidlertid nøye oss med et par nye, lekre...


Saksofonisten David Sanborn er død

Den amerikanske stjernesaksofonisten David Sanborn har dødd av kreft, 78 år gammel.


NRK har fått 48 klager på Eurovision-finalen

NRK har mottatt 48 klager på årets Eurovision-finale. Klagene skal omhandle ulike aspekter av sendingen.


Gerard Butler slåss i Empire State Building i sin neste film

Gerard Butler har nesten på egen hånd bevist at det fortsatt er en enorm interesse for klassiske enmannshær-filmer der en ensom helt tar opp kampen mot et stort antall fiender (og ofte en eller annen regjeringskonspirasjon i tillegg), og triumferer. De var svært populære særlig på 80-tallet, men har siden gradvis forsvunnet. Men Butlers Has Fallen-filmserie har vist at konseptet fortsatt er svært populært, og han gjorde også stor suksess med Den...


Kong Frederik om kong Harald: – En hjertelig herre som gjerne hjelper en ung konge

– Jeg har følt meg enormt trygg ved hans side, sa Danmarks nybakte kong Frederik om kong Harald. Han skrøt også av prinsesse Ingrid Alexandra.


Kongehuset la ut bilde av prins Sverre Magnus i russedress

Det norske kongehuset la torsdag ut et bilde av prins Sverre Magnus i russedress på sin offisielle instagramprofil.


Kelly Clarkson avslører hennes slankemiddel etter å ha mistet 27 kg

I løpet av episoden av "The Kelly Clarkson Show" sist mandag (13) avslørte sangeren Kelly Clarkson at hun brukte et medikament for å gå ned i vekt og gikk ned 27 kg. The post Kelly Clarkson avslører hennes slankemiddel etter å ha mistet 27 kg appeared first on Instafamosos.


Tom-André (29) døde i MC-ulykke

Det var 29 år gamle Tom-André Freding som omkom i motorsykkelulykken i Trondheim tidligere denne uken.


Hvem er mest sexy av kvinnene som har forlatt oss?

Disse vakre kvinnelige kjendisene er ikke lenger blant oss, men skjønnheten deres vil aldri falme. Så hvem er verdens mest sexy kvinner som IKKE er i live? Bla gjennom galleriet og ta en titt på disse fantastiske, veldreide og sofistikerte stjernene.


Kontrovers: Rihanna holder sønnen sin opp ned under bursdagen og skaper debatt på nettet

Rihanna fikk kritikk på sosiale medier for en scene der hun holdt sin eldre sønn, RZA, opp ned. På det tidspunktet feiret sangeren barnets andre bursdag. The post Kontrovers: Rihanna holder sønnen sin opp ned under bursdagen og skaper debatt på nettet appeared first on Instafamosos.


Julia Fox feirer merket på to og et halvt års sølibat

Den italienske skuespillerinnen Julia Fox gikk til sosiale medier for å feire to og et halvt år uten intime forhold, inkludert perioden da hun datet rapperen Kanye West. The post Julia Fox feirer merket på to og et halvt års sølibat appeared first on Instafamosos.


Shabana Rehmans minnepris: I dag braker det løs med debatt

To debatter, norsk kvalitetsmusikk og en hederspris på Carls i Oslo. Alt i avdøde Shabana Rehmans ånd.