FANSEN AV “MALCOLM IN THE MIDDLE” ER SJOKKERT OVER OPPUSSINGEN AV HUSET SOM BLE VIST I SERIEN

Fansen av den vellykkede serien fra 2000-tallet “Malcolm in the Middle” er skuffet over oppussingen av huset som var kulissen i serien.

Fans av serien “Malcolm in the Middle” beklager endringene som er gjort ved huset til en av de mest kjente TV-seriene fra 2000-tallet. Rollen som Malcolm, et geni av en gutt som må håndtere sin ikke fullt så smarte familie, ble spilt av skuespilleren Frankie Muniz.

Serien inneholdt kjente navn som Bryan Cranston, stjernen i “Breaking Bad”. Showet varte i seks sesonger og fikk 33 Emmy-nominasjoner og nominasjoner til Golden Globe Awards.

Likevel var ikke suksessen til serien nok til å forhindre oppussingen av huset der handlingen utspilte seg. Stedet som en gang brakte glede og latter til Malcolm-fans er nå en melankolsk minne.

“Huset der vi vokste opp og huset det er nå”, skrev en Reddit-bruker på seriens subReddit om oppussingen av huset som var kulissen i serien.

Ifølge Entertainment Weekly tjente eieren av huset opptil $ 4 000 per opptaksdag da de brukte eiendommen, men han valgte å selge huset.

“Jeg er opprørt, hvordan tør de å kvitte seg med et ‘Malcolm in the Middle’-hus?! Spesielt ved å erstatte det med den stygge greia, hvordan tør de!”, skrev en fan på Reddit.

“Forvandlet fra en klassiker til et avskyelig syn. Så synd”, uttrykte en annen.

The post Fansen av “Malcolm in the Middle” er sjokkert over oppussingen av huset som ble vist i serien appeared first on Instafamosos.

2024-05-08T02:24:32Z dg43tfdfdgfd