ETTER å HA BLITT VALGT SOM “PERFEKT KVINNE”, KOMMENTERER MODELLEN SITT KJæRLIGHETSLIV: “JEG BODDE MED SEKS FORSKJELLIGE FORLOVEDE”

Bilde: Reproduksjon/Instagram @janaina3

Janaína Prazeres, valgt som “perfekt kvinne” av Playboy magazine, sier at hun allerede har bodd med seks forskjellige forlovede.

Etter å ha figurert på forsiden av Playboy magazine avslørte Janaína Prazeres, valgt som “perfekt kvinne”, at hun allerede har bodd med seks forskjellige forlovede.

+ Mansjonen til Sean “Diddy” Combs er mål for føderalt raid i Los Angeles

Modellen snakket nylig åpent om sitt kjærlighetsliv med Splash Uol. Hun delte at hun allerede har bodd med seks forskjellige forlovede, men bare giftet seg med en av dem.

“Jeg møtte dem og ble allerede forelsket, prøvde å leve en historie, og hvis det ikke fungerte, gikk jeg videre til neste”, kommenterte Janaína.

Selv om hun hadde et intenst kjærlighetsliv, sa hun at hun har hatt vanskeligheter med å etablere et seriøst forhold. “Jeg har alltid hørt at kvinner som er for vakre ikke kan opprettholde et dypt forhold”, sa modellen.

The post Etter å ha blitt valgt som “perfekt kvinne”, kommenterer modellen sitt kjærlighetsliv: “Jeg bodde med seks forskjellige forlovede” appeared first on Instafamosos.

2024-03-29T12:14:22Z dg43tfdfdgfd