ETTER SANGERENS DøD HAR MOREN TIL MICHAEL JACKSON ALLEREDE MOTTATT OVER 55 MILLIONER DOLLAR

Etter sangerens død har moren til Michael Jackson allerede mottatt mer enn 55 millioner dollar (Foto: Reproduksjon/Instagram)

Etter å ha vært involvert i arvekontroverser med Blanket, Michael Jacksons yngste sønn, har forvalterne av sangerens bo avslørt hvor mye Katherine Jackson, moren til Michael, har mottatt siden hans død i 2009.

+ Gisele Bündchen poserer og viser frem eleganse og dristige antrekk i en ny smykkekampanje

Kontroversen begynte da Katherine ba om å få bruke pengene fra sangerens arv til å dekke advokatkostnadene i en appell mot beslutningen om å selge en del av sangerens musikkatalog til Sony.

Blanket og Katherine gikk til sak for å unngå salget, som innbrakte 600 millioner dollar for halvparten av katalogen hans, men de tapte. Blanket aksepterte avgjørelsen, men Katherine bestemte seg for å fortsette.

Imidlertid ønsker Blanket, hvis virkelige navn er Bigi, ikke lenger at midlene faren hans har etterlatt seg skal brukes i rettssaken, siden Katherine tjener nok penger til å betale advokatene sine i den juridiske kampen.

En representant for boet fortalte nettstedet TMZ at de har sendt data om barnebarnets sak mot bestemoren og nevnt at Katherine allerede har mottatt mer enn 55 millioner dollar de siste 15 årene siden sangerens død.

Katherine mottar en månedlig stønad som er fastsatt av ekskursatorene, totalt mer enn 160 000 dollar per måned. Denne stønaden, pluss andre kontantbetalinger, tilsvarer 33 millioner dollar av den totale summen på 55 millioner dollar, ifølge boet.

Dokumentene sier også at Katherine har brukt mer enn 15 millioner dollar på å kjøpe og renovere huset sitt, uten å nevne kostnadene for transport og andre luksusgoder, som gartner, kokk og personlig sikkerhet.

The post Etter sangerens død har moren til Michael Jackson allerede mottatt over 55 millioner dollar appeared first on Instafamosos.

2024-03-25T18:50:50Z dg43tfdfdgfd