ETTER 2 åR MED SAMBOERSKAP OPPDAGER INFLUENCEREN UTROSKAPEN TIL SANGEREN: ‘MENS HAN VAR MED MEG, SA HAN TIL KONA AT HAN VAR På KONSERT’

Etter to år med samboerskap avslører Sabrina Low, nå 22 år gammel, at hun har levd i et polygamisk forhold uten å være klar over det på den tiden.

+ Voksenfilmstjerne dukker opp igjen med kjole fra 30 år tilbake etter å ha gått ned 37 kilo

Influenceren avslører at i løpet av denne perioden holdt kjæresten hennes, MC Leléto, et dobbeltliv, med en kone i en annen by, og avslører et komplekst nettverk av utroskap. “Jeg levde i et polygamisk forhold, de glemte bare å fortelle meg det,” ironiserer influenceren.

“Å oppdage eksistensen av kona var som å få hjertet revet ut av brystet,” avslører Sabrina, og reflekterer over konsekvensene av utroskapet.

“Mens han var med meg, sa han til kona at han var på konsert. Når han var med henne, sa han til meg at han var på konsert. Jeg var helt blind av kjærlighet, trodde han var min trygghet, men det var egentlig ikke slik,” avslører Sabrina.

Sabrina snakker om stillheten hun holdt i årevis, og valgte å ikke eksponere utroskapen offentlig før slutten av 2023. Likevel hadde navnet til MC Leléto aldri blitt nevnt av henne før den gang, noe som avslører tyngden av presset hun sto overfor.

Forholdet mellom Sabrina Low og MC Leléto så ut til å være som en eventyrfortelling, med offentlige kjærlighetserklæringer og delte øyeblikk på sosiale medier. Men bak kameraene levde influenceren et mareritt.

“Han manipulerte situasjonen på en genial måte, alltid med unnskyldninger for hans fravær og åpenbare løgner,” avslører Sabrina. “Det var en ond sirkel av utroskap og skuffelse, og jeg var fanget i den uten å innse det,” legger hun til. “Tanken på å eksponere navnet til MC Leléto har alltid vært delikat, jeg fryktet å dra inn flere problemer for meg selv,” bekjenner Sabrina.

“På den tiden gjorde fansen allerede antakelser om at MC Leléto var hovedpersonen i utroskapen. Til da hadde jeg aldri bekreftet det,” kommenterer hun.

Nylig hevdet Sabrina Low å ha opplevd rasisme for å være for hvit. Hun sier hun mottar tre til fem kommentarer daglig via direktemeldinger, alle med fornærmelser som: “Surt hvitt”, “blond på badet” og “kritt hvit”.

The post Etter 2 år med samboerskap oppdager influenceren utroskapen til sangeren: ‘Mens han var med meg, sa han til kona at han var på konsert’ appeared first on Instafamosos.

2024-03-28T20:27:52Z dg43tfdfdgfd