EMMA STONE SNAKKER OM HVORDAN HUN FøLTE SEG MED SPøKEN SOM JIMMI KIMMEL GJORDE UNDER OSCAR-SEREMONIEN

Skuespilleren fra “Poor Things” har endelig snakket om hvordan hun virkelig følte seg med spøken som programleder Jimmi Kimmel gjorde under Oscar-seremonien.

+ Íkone fra ‘Star Wars’ deler detaljer om sitt hektiske kjærlighetsliv i ny selvbiografi

Under Oscar-seremonien 2024, gjorde programleder Jimmi Kimmel en spøk om filmen “Poor Things” som fikk Emma Stone til å reagere tilsynelatende irritert. Internettbrukere pekte raskt ut, basert på lese lepper, at skuespilleren hadde kalt programlederen for ‘p—K’ (idiot).

Under kunngjøringen av nominerte til prisen for Beste Film, kommenterte Kimmel spillefilmen med Stone: “Dette var alle delene av “Poor Things” som vi kan vise på TV.”

I et intervju med Hollywood Reporter virket skuespilleren overrasket da hun ble spurt om hva som skjedde: “Hva sa jeg? Jeg sa ikke det om ham. Jeg var ikke engang irritert. Jeg må undersøke dette, jeg er ‘nesten uhårsår’, sa hun.

Under årets seremoni vant Stone sin andre Oscar som beste skuespillerinne for sin tolkning av Bella Baxter i “Poor Things”. I filmen portretterer hun en ung kvinne brakt tilbake til livet av en vitenskapsmann og hennes reise med selvoppdagelse og modning.

Dette innholdet ble opprettet med hjelp av AI.

The post Emma Stone snakker om hvordan hun følte seg med spøken som Jimmi Kimmel gjorde under Oscar-seremonien appeared first on Instafamosos.

2024-04-29T13:41:31Z dg43tfdfdgfd