DUKET FOR «THE DEVIL WEARS PRADA»-OPPFøLGER

Flere kilder bekrefter overfor bransjebladet at manusforfatter Aline Brosh McKenna, som ble Bafta-nominert for innsatsen, er aktuell for en ny runde med motedrama. 

Også originalfilmens regissør David Frankel er i samtaler om å ta hånd om oppfølgeren, og det samme er originalprodusenten Wendy Finerman. Disney har avslått å kommentere, ifølge Deadline.

2006-filmen tok utgangspunkt i boken ved samme navn, skrevet av Lauren Weisberger – selv tidligere assistent for den legendariske, beryktede og nærmest allmektige Vogue-redaktøren Anna Wintour.

Meryl Streep ble Oscar-nominert for innsatsen som krevende motebladredaktør. Anne Hathaway spilte den nye assistenten og Emily Blunt seniorassistenten hun kivet med. Også Stanley Tucci, Simon Baker og Adrian Grenier sto på rollelisten.

Hathaway sa til E! News nylig at hun var skeptisk til om det kunne bli en fortsettelse av historien. Men da «The Bear»-skuespiller Jeremy Allen White mottok en SAG-pris tidligere i år, stilte Streep, Hathaway og Blunt opp på scenen i rene gjenforeningen.

«The Devil Wears Prada» spilte inn over 326 millioner dollar da den slapp løs på kinoene.

(©NTB)

2024-07-09T11:55:21Z dg43tfdfdgfd