Nyheter

Trending:


Kong Frederik om kong Harald: – En hjertelig herre som gjerne hjelper en ung konge

– Jeg har følt meg enormt trygg ved hans side, sa Danmarks nybakte kong Frederik om kong Harald. Han skrøt også av prinsesse Ingrid Alexandra.


Jimmy Carters barnebarn: Det går mot slutten

Den tidligere amerikanske presidenten ble født i 1924.


“Barbie-dukken” viser før og etter å ha brukt 126 000 dollar på plastisk kirurgi

En kvinne bruker over 126 000 USD på plastisk kirurgi for å bli "Barbie Human" og viser før og etter prosedyrene. The post “Barbie-dukken” viser før og etter å ha brukt 126 000 dollar på plastisk kirurgi appeared first on Instafamosos.


Christian Printzell Halvorsen blir ny Schibsted-sjef

Christian Printzell Halvorsen blir ny Schibsted-sjef. Han tar over etter Kristin Skogen Lund.


Sønnen til Arnold Schwarzenegger deler et sjeldent bilde med sin mor, skuespillerens tidligere elskerinne, til ære for ‘Morsdag’

Joseph Baena, sønnen til Arnold Schwarzenegger, delte et sjeldent bilde med sin mor, Mildred Baena, skuespillerens tidligere elskerinne og tidligere hushjelp, til ære for morsdagen. The post Sønnen til Arnold Schwarzenegger deler et sjeldent bilde med sin mor, skuespillerens tidligere elskerinne, til ære for ‘Morsdag’ appeared first on Instafamosos.


Kongehuset la ut bilde av prins Sverre Magnus i russedress

Det norske kongehuset la torsdag ut et bilde av prins Sverre Magnus i russedress på sin offisielle instagramprofil.


Happy Gilmore 2 offisielt annonsert på Netflix

Happy Gilmore er en klassisk komedie. Den er en av Adam Sandlers beste filmer, og forteller historien om en hockeyspiller som finner ut at han har et skjult talent for golf. Og nå, nesten tre tiår etter utgivelsen, får komedien fra 1996 en oppfølger. Netflix annonserte (takk, The Hollywood Reporter) at de bestilte filmen, og at Sandler ville komme tilbake for å spille hovedrollen. Detaljer som manusforfatter, regissør og mer ble utelatt, så vi...


Stormy Daniels’ ektemann snakker om å forlate USA hvis Trump blir frikjent

Stormy Daniels' ektemann fortalte CNN at de planlegger å forlate USA hvis Donald Trump blir frikjent. The post Stormy Daniels’ ektemann snakker om å forlate USA hvis Trump blir frikjent appeared first on Instafamosos.


Shabana Rehmans minnepris: I dag braker det løs med debatt

To debatter, norsk kvalitetsmusikk og en hederspris på Carls i Oslo. Alt i avdøde Shabana Rehmans ånd.


Elton John samler på fotokunst, men hater å bli fotografert: – Det er smertefullt

Elton John samler på fotokunst – til tross for at han både hater å bli tatt bilde av og selv ikke liker å fotografere.


Dommer brøt ut i gråt under forklaringen til moren til Lena Sløgedal Paulsen

– Jeg kommer til å savne deg mamma, når vi ikke skal være sammen mer på 17. mai. Det var den siste samtalen vi to hadde før den fryktelige tragedien, sa Klara Sløgedal fra vitneboksen.


Espen Nakstad og Bernt Hulsker skal være med på 71 grader nord-jubileum

Skal kjempe mot Hollywood-frue, artister, programledere og skuespillere om den uhøytidelige tittelen «Norges tøffeste kjendis».


Mads Hansen bør la Sophie Elise være i fred

Hvem er Mads Hansen til å fortelle hva en nybakt mamma skal dele – og ikke dele – på sosiale medier?


Hvordan musikk kan påvirke hukommelsen

Musikk blir med rette betraktet som et universelt språk blant oss mennesker, da den helt problemfritt kan skjære gjennom tid og grenser. Selv om musikk har evnen til å fremkalle dype følelser som vanligvis ville ligge i dvale, har musikken den samme effekten på hukommelsen. Ikke bare kan musikk hjelpe oss med å huske gamle minner, men den kan også hjelpe oss med å skape nye. Hvordan skjer dette? Og hvorfor har vi ingen kontroll over det som skjer? Klikk gjennom dette galleriet for å se hvordan hukommelsen kan bli så medgjørlig under musikkens søte melodi.


Fans påpeker likheten mellom Gavin Rossdales nye kjæreste og hans ekskone Gwen Stefani

Fans av Gavin Rossdale påpeker likheten mellom hans nye kjæreste, Xhoana X, og hans eks-kone Gwen Stefani. The post Fans påpeker likheten mellom Gavin Rossdales nye kjæreste og hans ekskone Gwen Stefani appeared first on Instafamosos.


Video: Kong Charles III avduker urovekkende portrett av seg selv

På tirsdag avduket den 75 år gamle kong Charles III et nytt offisielt portrett av seg selv, malt av kunstneren Jonathan Yeo. Portrettet, som mange kongelige observatører raskt beskrev som "urovekkende", ble presentert i Blue Drawing Room på Buckingham Palace. The post Video: Kong Charles III avduker urovekkende portrett av seg selv appeared first on Instafamosos.


Hvem er mest sexy av kvinnene som har forlatt oss?

Disse vakre kvinnelige kjendisene er ikke lenger blant oss, men skjønnheten deres vil aldri falme. Så hvem er verdens mest sexy kvinner som IKKE er i live? Bla gjennom galleriet og ta en titt på disse fantastiske, veldreide og sofistikerte stjernene.


Gerard Butler slåss i Empire State Building i sin neste film

Gerard Butler har nesten på egen hånd bevist at det fortsatt er en enorm interesse for klassiske enmannshær-filmer der en ensom helt tar opp kampen mot et stort antall fiender (og ofte en eller annen regjeringskonspirasjon i tillegg), og triumferer. De var svært populære særlig på 80-tallet, men har siden gradvis forsvunnet. Men Butlers Has Fallen-filmserie har vist at konseptet fortsatt er svært populært, og han gjorde også stor suksess med Den...


Hvem var Hollywoods it-jente det året du ble født?

Sannsynligheten for å slå gjennom i Hollywood er mikroskopisk. Men mange talentfulle kvinner har tatt utfordringen og kjempet seg frem – og bidratt til å forme denne bransjen som vi alle elsker. Hvilken berømt kvinne var mest populær det året du ble født? Bla gjennom galleriet og se mer om disse stjernene.


Cartman slanker seg med Ozempic i traileren til South Park: The End of Obesity

Paramount har nettopp avslørt teaseren for South Park: The End of Obesity, den neste store begivenheten for den animerte serien, som denne gangen vil fokusere på det populære "slankemiddelet" Ozempic. Spesialepisoden har premiere 24. og 25. mai, avhengig av hvor du bor i verden, og du kan sjekke ut sammendraget og teaser-traileren nedenfor. Sammendrag: I "The End of Obesity" tar slankemedisiner den stille fjellbyen South Park med storm. Når den...


Billie Eilish gjør fotoshoot bundet med tau i taket

Sangeren Billie Eilish har publisert bilder fra bak kulissene av sin fotoshoot for magasinet Rolling Stone. Sangeren var bundet med tau i taket og hadde på seg dristige antrekk. The post Billie Eilish gjør fotoshoot bundet med tau i taket appeared first on Instafamosos.


Adam Sandler med oppfølger til 1996-komedien «Happy Gilmore»

Adam Sandler trår på ny til som ishockeyspilleren som blir motvillig golfer i en oppfølger til 1996-komedien «Happy Gilmore».


Benny Blanco, kjæresten til Selena Gomez, sier at han ønsker å stifte familie med sangeren

Benny Blanco, kjæresten til Selena Gomez, avslørte under "The Howard Stern Show" sist tirsdag (14) at hans "neste mål" er å stifte familie med sangeren. The post Benny Blanco, kjæresten til Selena Gomez, sier at han ønsker å stifte familie med sangeren appeared first on Instafamosos.


Klubb i England avlyser møte med påstått ‘Martha fra virkeligheten’, fra serien ‘Baby Reindeer’, etter kritikk

En nattklubb i Coventry, England, fikk kritikk etter å ha annonsert at kvinnen som hevdet å være inspirasjonen bak karakteren 'Martha' fra den splitter nye suksesserien på Netflix, 'Baby Reindeer', skulle være til stede. The post Klubb i England avlyser møte med påstått ‘Martha fra virkeligheten’, fra serien ‘Baby Reindeer’, etter kritikk appeared first on Instafamosos.


Legally Blonde prequel-serie bestilt av Prime Video

Hvis du har ventet på at Reese Witherspoon skal vende tilbake til karakteren Elle Woods for mer Legally Blonde, trenger du kanskje ikke å vente så mye lenger. Prime Video har bestilt en prequel-serie basert på de elskede filmene som vil dreie seg om Elle mens hun jobber seg gjennom videregående skole. Selv om ingen informasjon om rollebesetningen er avslørt ennå, vil dette uten tvil se en annen og yngre skuespillerinne spille rollen som Elle,...


Shakira vil komponere den offisielle tema sangen for Copa América 2024

Etter tre verdensmesterskap og en Super Bowl, vil sangeren Shakira komponere den offisielle tema sangen for Copa América 2024. The post Shakira vil komponere den offisielle tema sangen for Copa América 2024 appeared first on Instafamosos.


Komiker skal spille Ingmar Bergman i thriller om mesterregissørens tunge år

Den svenske komikeren og skuespilleren Robert Gustafsson skal spille Ingmar Bergman i en kommende langfilm om mesterregissøren.


Politikere i Bærum setter foten ned for prinsesse Märtha Louise

Prinsesse Märtha Louises utbyggingsplaner på Stabekk er inntil videre stanset. Politikerne i Bærum setter byggeforbud foran prinsessens behov for mer plass.


Britain’s Got Talent-stjerne er ugjenkjennelig etter imponerende transformasjon

Britain's Got Talent-stjernen Rosie O'Sullivan er nesten ugjenkjennelig siden hennes opptreden i ITV-showet for 11 år siden. Sangeren, som imponerte publikum med sitt musikalske talent og nådde semifinalen i 2013, har gjennomgått en radikal transformasjon etter betydelig vekttap. The post Britain’s Got Talent-stjerne er ugjenkjennelig etter imponerende transformasjon appeared first on Instafamosos.


Spider-Man Noir-serien ser Nicolas Cage komme tilbake

En live-action Spider-Man Noir-show kommer. Tidligere rapporterte vi at Nicolas Cage var i søkelyset og i samtaler for rollen som Spider-Man Noir, men ingenting hadde blitt offisielt låst før nå. Amazon Prime Video og MGM+ har bestilt serien, ifølge Variety, som ennå ikke har en utgivelsesdato. Den vil følge en Spider-Man i 1930-tallets New York. Cages karakter beskrives som en aldrende privatetterforsker som blir tvunget til å ta et oppgjør med...


Ingrid Bjørnov får kongelig utmerkelse

Kong Harald har utnevnt Ingrid Bjørnov til Kommandør av Den Kongelige Norske St. Olavs Orden for sitt fremragende musikalske virke.


Jeg finnes ikke hissig. Jeg er helt rolig, jeg

Millionbedriften Sophie Elise AS må tåle kritiske blikk.


Supergirl: Woman of Tomorrow kommer på kino sommeren 2026

Den andre store DC Universe -filmen har nå et premierevindu.


Donnie Yens karakter fra John Wick: Chapter 4 får sin egen film

I hver eneste John Wick-film dukker det opp en tøffing fra fortiden hans som vi ikke var klar over før de dukket opp. I kapittel 4 blir vi introdusert for Caine, en blind leiemorder spilt av Donnie Yen, som tilbringer en god del av filmen med å jakte på Mr. Wick. Nå, ifølge Deadline, er Yen i ferd med å få sin egen spinoff-film. Som en del av avtalen Chad Stahelski, franchisens regissør og skaper, inngikk med Lionsgate, kommer John...


Danny DeVito er interessert i å spille Wario i oppfølgeren til The Super Mario Bros. Movie

Mens Nintendo og Illumination har holdt tett om The Super Mario Bros. Movie-oppfølgeren har det vært mange spekulasjoner om filmen, handlingen og de ekstra karakterene den kan eller bør introdusere. En av fanfavorittene er Wario, og The Movie Dweeb satte seg nylig ned med Danny DeVito og spurte It's Always Sunny in Philadelphia-skuespilleren om han ville påta seg rollen. "Man vet aldri hva som skjer i verden", sa DeVito. "Jeg er klar for mange...


Sakkyndige om Jan Helge Andersen: Høy risiko for nye seksuelle overgrep

Baneheia-tiltalte Jan Helge Andersen har en blandet personlighetsforstyrrelse og er diagnostisert som pedofil, lyder konklusjonen fra de sakkyndige i retten.


«Mad Max»-skaper George Miller slapp løs «Furiosa» i Cannes

Nå er den postapokalyptiske actionfilmen «Furiosa: A Mad Max Saga» klar til å slippes løs – og først ut var filmfestivalen i Cannes.


Video: Olivia Rodrigos topp faller av under konsert og skaper en pinlig situasjon

Popstjernen Olivia Rodrigo opplevde et pinlig øyeblikk under sin opptreden på O2 Arena i London forrige tirsdag kveld. Mens hun sang sangen "Love is Embarrassing", løsnet baksiden av toppen hennes, og avslørte mer enn forventet for de tilstedeværende fansene. The post Video: Olivia Rodrigos topp faller av under konsert og skaper en pinlig situasjon appeared first on Instafamosos.


Ukrainsk modell med verdens største kinn avslører “før og etter” av hennes ansiktskirurgi

Den ukrainske modellen Anastasia Pokreschchuk, kjent som eieren av verdens største kinn, viste frem "før og etter" etter en serie operasjoner på kroppen sin. The post Ukrainsk modell med verdens største kinn avslører “før og etter” av hennes ansiktskirurgi appeared first on Instafamosos.


Billettene revet bort – flytter konsert med Joost Klein til større scene

Joost Klein bekjentgjorde at han la ut på Europa-turné tidlig neste år rett før han ble utestengt fra Eurovision-finalen.


Amanda Holden, 53 år gammel, poserer med et flott antrekk med miniskjørt

Programleder Amanda Holden, 53, gjorde en dristig pose mens hun viste frem sitt antrekk med miniskjørt mandag (13) på kontoret til Heart FM. The post Amanda Holden, 53 år gammel, poserer med et flott antrekk med miniskjørt appeared first on Instafamosos.


Familien til vokseninnholdsstjernen snakker om hennes helsetilstand etter koma

Familien til vokseninnholdsstjernen Emily Willys gir oppdateringer om hennes helsetilstand etter et hjertestans som resulterte i koma. The post Familien til vokseninnholdsstjernen snakker om hennes helsetilstand etter koma appeared first on Instafamosos.


Bjørnar Moxnes snakker ut: – Jeg er på et bedre sted

I et nytt intervju forteller Bjørnar Moxnes om veien tilbake etter tyveri og avgangen som Rødt-leder


Inspirerende antrekk fra Filmfestivalen i Cannes opp gjennom årene

Lady Di, Angelina Jolie og Cate Blanchett – disse kjendisene har satt sine spor på den røde løperen på Filmfestivalen i Cannes, både som skuespillere og moteikon. Årets filmfestival er i gang, og vi har laget dette galleriet for å gi deg et tilbakeblikk på noen av de mest uforglemmelige antrekkene som fortsetter å inspirere mange av oss. Hvilke er dine favoritter?


Ny Olsson-oppdatering: – Det viktigste er at han får et godt liv

Det er uvisst om Kristoffer Olsson (28) kommer til å spille fotball igjen, forteller Midtjylland-direktør Claus Steinlein.


Yellowjackets: Innspillingen av sesong 3 har startet

Etter den utrolig spennende første sesongen av Yellowjackets og den nesten like godt gjennomførte sesong to, er det nok flere enn oss i redaksjonen som venter på sesong tre. Hvis du er en av dem, er vi glade for å kunne melde at produksjonen offisielt har startet etter å ha blitt forsinket av fjorårets Hollywood-streik. Hvis alt går etter planen, bør vi kunne følge det ulykksalige fotballaget ganske tidlig i 2025, og se hva slags galskap Misty...


Kontrovers: Rihanna holder sønnen sin opp ned under bursdagen og skaper debatt på nettet

Rihanna fikk kritikk på sosiale medier for en scene der hun holdt sin eldre sønn, RZA, opp ned. På det tidspunktet feiret sangeren barnets andre bursdag. The post Kontrovers: Rihanna holder sønnen sin opp ned under bursdagen og skaper debatt på nettet appeared first on Instafamosos.


TV-serien Dune: Prophecy har fått sin første trailer

Det er godt å være en Dune-fan akkurat nå. Ikke bare kommer den vellykkede Dune: Part Two på Max allerede neste uke, men vi har endelig fått det første livstegnet fra spinoff-serien Dune: Prophecy, en slags prolog som foregår lenge før Paul Atreides' tid, og som nettopp er blitt avslørt i form av en spektakulær trailer. Serien er basert på Sisterhood of Dune, skrevet av Frank Herberts sønn Brian Herbert, og handler om opprinnelsen til Bene...


Vrakede Finne kom inn og scoret i Brann-seier: – Lov å være litt muggen

Bård Finne slapp til etter pause og bidro med en viktig scoring da Brann tok en ventet hjemmeseier over Sandefjord på 16. mai.


Rørende video: Datter tar farvel med mor som underholdt verden ved å spille trekkspill for dansende hund

Morsdag er en følelsesladet dag, spesielt for de som har mistet mødrene sine. I denne forbindelse har en spesifikk hyllest fanget oppmerksomheten og rørt nettet.