DATTEREN TIL BEN AFFLECK OG JENNIFER GARNER PRESENTERER SEG MED NYTT NAVN I BESTEFARENS BEGRAVELSE

Datteren til Jennifer Garner og Ben Affleck hadde sin første offisielle opptreden med et nytt navn i begravelsen til Jennifers far, som fant sted forrige helg.

+ En brite reiser hele Afrikas lengde på mindre enn ett år; 16 000 km på 352 dager

+ Sykepleier avslører hva som skjer med kroppen i dødsøyeblikket og hvorfor vi ikke bør være redde

Den 15 år gamle sønnen til skuespillerne Ben Affleck og Jennifer Garner, tidligere kjent som Seraphina Rose, hadde sin første offisielle opptreden med sitt nye navn, Fin, i begravelsen til Jennifers far, som fant sted forrige helg.

Tenåringen hadde tidligere blitt fotografert med veldig kort hår, men ifølge avisen Daily Mail, var det første gang han presenterte seg offentlig med et nytt navn under seremonien til ære for sin bestefar.

Begravelsen til Jennifers far, William Jack Garner, ble streamet live på Facebook, og under seremonien presenterte skuespillerens sønn seg ved prekestolen i kirken og sa: “Hei, jeg heter Fin Affleck”, før han leste et vers som sa: “Bedre å ha lite med ærlighet enn mye med urett.”

Fin er mellomsønnen til Ben og Jennifer, og bror til Violet Anne, 18, og Samuel, 12. Ben og Jen skilte seg i 2018, men de opprettholder et vennlig forhold og deler omsorgen for barna sine harmonisk.

The post Datteren til Ben Affleck og Jennifer Garner presenterer seg med nytt navn i bestefarens begravelse appeared first on Instafamosos.

2024-04-11T23:49:34Z dg43tfdfdgfd