COURTNEY LOVE LANGER UT MOT TAYLOR SWIFT OG BEYONCé: – JEG LIKER HENNE IKKE

Det er i et intervju med magasinet The Standard at Love, som selv er musiker, tar skyts mot et godt utvalg av artister.

Popkometen Taylor Swift (34), som nyter suksess verden over, har ikke imponert 59-år gamle sangeren stort.

– Taylor er ikke viktig. Hun er kanskje en trygghet for unge jenter, og hun er sannsynligvis dagens Madonna, men hun er ikke interessant som artist, sier Love.

Om Madonna (65), har ikke Courtney Love mange gode ord å gi.

– Jeg liker ikke henne og hun liker ikke meg, forteller hun.

Se video: Spektakulært syn på himmelen:

Liker ikke musikken

Sangeren Beyoncé (42), som har en om mulig like ihuga fanskare som Taylor Swift, er for tiden aktuell med et nytt album. Det har blitt gitt ut to singler fra albumet allerede, som overraskende nok plasseres innen country-sjangeren.

To singler fra albumet, kalt «Country Carter», har allerede blitt sluppet og mange fans håper albumet kan gi mer oppmerksomhet til svarte artister innen sjangeren, skriver NBC News.

Love forteller magasinet at hun ikke liker singelen Country Carter fra albumet til tross for at hun respekterer at albumet handler om at «svarte kvinner som tar plass der tidligere bare hvite kvinner har hatt adgang».

– Som konsept elsker jeg det. Jeg liker bare ikke musikken hennes, sier Love.

(Artikkelen fortsetter under bildet).

Kurt Cobain

Dette arkivbildet fra 1993 viser Kurt Cobain, vokalist i Nirvana.

– Vi tok mye dop

Courtney Love og Kurt Cobain, som ble 27 år, møttes tidlig på nittitallet og ble gift kort tid etter. Etter et fire måneders forhold var Love gravid, og paret tok senere i mot deres eneste datter Frances Bean Cobain, ifølge nettsiden Biography.

Parets forhold var til tross for Cobains store suksess med bandet Nirvana, preget av Cobains depresjon og parets rusbruk. Ifølge flere kilder var Love den som introduserte Cobain til heroin.

– Vi gikk på fylla. Vi tok mye dop. Vi fikk piller, og så dro vi ned videre, og Kurt hadde på seg en hatt, jeg hadde på meg en hatt, og vi tok litt dop. Så ble vi høye og gikk på SNL. Etter det tok jeg heroin i et par måneder, har Love tidligere fortalt.

Cobains rusmisbruk fortsatte og i 1994 tok han sitt eget liv i hjembyen sin Seattle, han ble 27 år.

– Han blir sett på som rockestjernen som ikke ville ha berømmelse, den svake, patetiske fyren som ble overtatt av denne kontrollerende kvinnen, og bla bla bla. Det ødela meg på en måte. Han er vanskelig å følge. Jeg elsker han, og det vil jeg alltid gjøre, sa Love i et intervju med musikkmagasinet Loudwire i 2015.

2024-04-16T18:54:27Z dg43tfdfdgfd