CINDY CRAWFORD POSERER FOR ET MAGASIN OG VISER AT HUN FORTSATT ER FANTASTISK

Cindy Crawford på 90-tallet. Foto: Instagram @arthurelgort

Ved 58 års alder, Cindy Crawford, en av de mest ikoniske supermodellene i motehistorien, returnerer til rampelyset med en ny fotoshoot for magasinet Remix.

+ Video viser et UFO som flyr over månens overflate

For fotoshooten poserte modellen kun iført en burgunder Gucci-jakke, uten noe under, åpen foran, og avslørte et dristig og selvsikkert uttrykk. Lene seg tilbake med den ene hånden mens den andre hvilte på kneet, møtte Cindy kameraet med det magnetiske smilet som gjorde henne verdenskjent.

Foto: Reproduksjon Instagram @remixmagazine

Modellens hår, stylet i lag av honningblonde lokker, var blåst for en volumeffekt som komplementerte hennes minimalistiske sminke. Crawfords naturlige skjønnhet var i fokus for fotoshooten mens hun poserte solbrun, tonet og strålende for magasinets forside.

Dette slående omslaget kommer etter Cindy’s 58-årsdag i februar og bekrefter hennes legendariske status i moteverdenen. Hennes reise startet med et stipend til Northwestern University, som hun forlot til fordel for en modellkarriere etter å ha nådd finalen i Elite Model Managements Look of the Year-konkurransen. Siden den gang har Crawford ikke bare dominert catwalken, men har også gjort inntrykk i filmverdenen og forblir en respektert skikkelse i bransjen.

Cindy Crawfords siste omslag vitner om hennes langvarige arv og den uomtvistelige innflytelsen hun fortsetter å ha i moteverdenen og utover.

Cindy Crawford på 90-tallet. Foto: Instagram @arthurelgort

The post Cindy Crawford poserer for et magasin og viser at hun fortsatt er fantastisk appeared first on Instafamosos.

2024-03-26T21:08:20Z dg43tfdfdgfd