CILLIAN MURPHY TILBAKE TIL «PEAKY BLINDERS» ETTER «OPPENHEIMER»-SUKSESS

«Oppenheimer»-stjernen Cillian Murphy vender tilbake til «Peaky Blinders»-universet kjent fra TV-formatet, melder Birmingham World.

Innspillingen begynner i september, og handlingen utspiller seg under andre verdenskrig. Steven Knight, som laget den seks sesonger lange «Peaky Blinders»-serien om en gategjeng i Birmingham, bekreftet at den irske skuespilleren på ny blir å se som gangsteren Tommy Shelby.

– Han vender helt klart tilbake for den, sa Knight om Cillian Murphy, som allerede har uttrykt sin begeistring for filmprosjektet og sagt at «bare Knight leverer et manus slik jeg vet han kan, fordi han er en fantastisk forfatter, så kommer jeg».

Sjette sesong av «Peaky Blinders» foregikk i 1933, så filmen later til å skulle avlegge karakterene et besøk noen år senere. Men også nye karakterer vil dukke opp – «neste generasjon vil melde seg», har serieskaperen tidligere sagt i intervjuer.

Netflix skal ifølge NME være i gang med å utvikle to spin-offserier fra «Peaky Blinders», der man følger Shelby-klanens krimforretninger i Boston – og en forløper om livet til den unge Polly Gray, i serien spilt av Helen McCrory.

(©NTB)

2024-03-22T11:13:15Z dg43tfdfdgfd