BRITISK PROGRAMLEDER RETURNERER BEKYMRINGSLøST TIL SOSIALE MEDIER ETTER KRITIKK OG KONTROVERS MED SHARON OSBOURNE

Etter en offentlig konfrontasjon mellom Amanda Holden fra ‘Britain’s Got Talent’ og Sharon Osbourne, ektefellen til Ozzy Osbourne, er programlederen og dommeren tilbake på Instagram, tilsynelatende uberørt av kontroversen.

Konflikten startet da Amanda kritiserte uttalelser fra Osbourne og Louis Walsh under deres nylige opptreden på Celebrity Big Brother, om Simon Cowell, som programlederen fortsatt jobber med. Holden uttrykte misnøye med de negative kommentarene rettet mot Cowell, som fortsatt er hennes kollega.

“Jeg hatet å se visse personer på et reality-show snakke nedsettende om Simon, han er personen som ga dem alle muligheter, ga dem mye penger og en livsstil de sannsynligvis ikke ville hatt. Det var bittert og patetisk.”

Etter Amandas uttalelse, svarte Sharon rasende på sosiale medier, anklagde Holden for å være uinformert og uten klasse. I et åpent brev til Holden, delt på sosiale medier, bestridte Osbourne påstandene gjort av Holden og forsvarte sin egen karriere og prestasjoner i underholdningsindustrien.

“Sannheten er at du ikke kjenner meg, Amanda, eller noen av mine nære venner. Du vet ingenting om min families historie i musikkbransjen, mine prestasjoner, artistene jeg har jobbet med, programmene jeg har produsert og min globale kjendisstatus. I motsetning til deg er merkevaren Sharon Osbourne kjent over hele verden. Det er mange land jeg kunne arbeide i hvis jeg valgte det, men jeg har verken ambisjonene eller tiden til det.”

Osbourne hevdet også at Cowell var avhengig av henne for å gi musikalsk troverdighet til programmet X Factor, og understreket livsstilsforskjellene mellom dem.

“Ingen respektløshet mot Simon Cowell, men HAN TRENGTE MEG for musikalsk troverdighet i X Factor, og jeg leverte det til ham og sammen gjorde vi et flott team. […] Før du (Amanda) ble født, bodde jeg allerede i en herregård i Beverly Hills, jeg bor der fortsatt i dag, og jeg eier også min landeiendom i England. Jeg diskuterer aldri penger, livsstil eller maktstillinger. Jeg synes det er klasseløst og vulgært.”

Til tross for Sharons intense reaksjon, returnerte Holden til sosiale medier og viste at hun er uberørt av Ozzy Osbournes kone. Program

lederen delte bilder av seg selv, hennes berømte og stilige antrekk, og hennes familie, og viste en selvsikker holdning.

Ifølge The Mirror, har en talsperson for Holden uttalt at hun vil fortsette å forsvare de som står henne nær, og viste hennes besluttsomhet i å opprettholde sin posisjon i møte med kritikk.

Kilde: The Mirror Dette innholdet ble skapt med hjelp av AI

The post Britisk programleder returnerer bekymringsløst til sosiale medier etter kritikk og kontrovers med Sharon Osbourne appeared first on Instafamosos.

2024-04-16T01:04:11Z dg43tfdfdgfd