BLI KJENT MED JOAQUIM VALENTE, EN JIU-JITSU FIGHTER OG GISELE BüNDCHENS NYE KJæRESTE

Bli kjent med Joaquim Valente, en jiu-jitsu fighter og Gisele Bündchens nye kjæreste (Foto: Reproduksjon/Instagram)

I et intervju med The New York Times, bekreftet Gisele Bündchen, 43 år gammel, hennes forhold til Joaquim Valente, en jiu-jitsu instruktør.

+ Arnold Schwarzenegger snakker om helsen etter tre hjerteoperasjoner.

I intervjuet, som ble publisert sist lørdag (24), fortalte modellen at de begynte å date i juni 2023. “Dette er første gang jeg dater noen som var min venn,” sa hun.

“Dette er veldig annerledes. Det er veldig ærlig og veldig transparent,” delte Gisele, og fremhevet den spesielle og ekte naturen til dette nye kapittelet i hennes kjærlighetsliv.

Imidlertid begynte ryktene om et forhold mellom de to i november 2022, kort tid etter kunngjøringen om modellens separasjon fra den amerikanske fotballspilleren Tom Brady, 46 år gammel.

På den tiden ble de sett sammen i Puntarenas-provinsen, Costa Rica, ledsaget av modellens barn. Imidlertid benektet Gisele at de datet på det tidspunktet, og understreket i det nylige intervjuet også at hun ikke hadde bedratt sin tidligere ektemann med Joaquim.

“Dette er løgn. Jeg vil virkelig ikke at livet mitt skal bli et sladreblad. Jeg vil ikke utsette meg for alt dette,” sa Bündchen under intervjuet.

Hvem er Joaquim Valente?

Joaquim, 35 år gammel, er jiu-jitsu lærer i Miami, USA. Han kommer fra en familie av jiu-jitsu utøvere og har flere akademier spredt over mange steder, ifølge informasjon fra avisen Extra.

Han er medgrunnlegger av Valente Brothers Jiu-Jitsu i Miami, der han underviser etter metoder fra kampsportutøveren Hélio Gracie. Joaquim ble født i Rio de Janeiro, men flyttet til Florida i 2007. I tillegg til å være jiu-jitsu lærer, har han også en grad i kriminologi fra Barry University.

The post Bli kjent med Joaquim Valente, en jiu-jitsu fighter og Gisele Bündchens nye kjæreste appeared first on Instafamosos.

2024-03-27T16:25:08Z dg43tfdfdgfd