BILLIE EILISH NYTER EN DAG VED BASSENGET MED VENNER OG DELER ET SJELDENT BILDE I BIKINI

Billie Eilish har lagt bort de løse klærne for å nyte en dag ved bassenget med noen venner, og delte et svært sjeldent bilde av seg selv i bikini.

+ Halle Berry feirer 20-årsjubileet for filmen “Catwoman” med dristige bilder på sosiale medier

Den 22 år gamle sangeren delte flere bilder fra den morsomme dagen med vennene sine til sine over 119 millioner følgere, og captionet karusellen med en sol-emoji. På det første bildet er hun i bassenget, iført en rosa bikini og holder to par dykkergoggles.

I kommentarfeltet mottok hun mange komplimenter fra fans. “Billie, vær så snill, knus hjertet mitt,” ba en. “Det heteste jeg har sett, jeg døde rett etterpå,” innrømmet en annen. “Jeg ville gjort hva som helst for å være et par av de brillene,” spøkte en tredje bruker.

Billies tredje album, Hit Me Hard and Soft, ble utgitt i mai og ble raskt en global suksess som ble rost av kritikerne. Albumets første single, Birds of a Feather, ble utgitt i juni og nådde til og med førsteplassen på listen over de mest spilte sangene i verden på Spotify.

Foto og video: Instagram @billieeilish. Dette innholdet ble laget med hjelp av AI og gjennomgått av redaksjonsteamet.

The post Billie Eilish nyter en dag ved bassenget med venner og deler et sjeldent bilde i bikini appeared first on Instafamosos.

2024-07-25T14:15:54Z dg43tfdfdgfd