BEGRENSET UTGAVE: HEINZ SPLITTER INTERNETTBRUKERE ETTER å HA LANSERT ROSA BARBIE-SAUS

I samarbeid med Mattel lanserte Heinz en eksklusiv rosa saus kalt “Barbiecue”, en vegansk majones med barbecuesaus.

+ Íkone fra ‘Star Wars’ deler detaljer om sitt hektiske kjærlighetsliv i ny selvbiografi

I tråd med trenden “Barbiecore”, som ble viral i fjor med lanseringen av Barbie live-action filmen, med skuespilleren Margot Robbie i hovedrollen, er sausen også en hyllest til den vellykkede dukkens 65-årsjubileum.

Et begrenset opplag på 5.000 enheter vil være tilgjengelig på virtuelle hyller i Storbritannia fra mandag 15. april. Tesco forventes å ha produkter på lager fra 17. april, og andre forhandlere, som Ocado, forventes å delta i mai, til en foreslått pris på £ 3,39 (ca. 4,22 USD).

Sausen, som er en blanding av barbecuesaus og vegansk majones, får sin rosa farge med rødbetekstrakt, som legger til en touch av farge til den røkte smaken.

“Barbie er virkeligoberte britenes hjerter i fjor, og etter å ha sett reaksjonen denne sausen har fått fra våre fans på sosiale medier, visste vi at vi måtte gjøre den til virkelighet,” sa Thiago Rapp, direktør for smaksheving hos Heinz.

“Vi leter alltid etter måter å innovere og gi våre fans det de ønsker, og vi er glade for å kunne gi liv til dette ikoniske samarbeidet med Mattel.”

“Dette samarbeidet med Heinz åpner en annen vei for Barbie-fans for å ta med seg Barbie-verdenen hjem,” sa Ruth Henriquez, sjef for forbruksvarer hos Mattel.

“I fjor sommer jobbet vi raskt med Heinz for å gi liv til perspektivet på en Heinz Classic Barbiecue-saus i digitalt format, så nå er det så spennende å kunne sette det fysiske produktet i våre kjøkkenskap.”

På sosiale medier har lanseringen av sausen i en uvanlig farge delt internettbrukerne. “Rosa majones? Jeg vil kjøpe det bare fordi det er rosa,” sa en. “Jeg så dette i dag på Tesco … det ser motbydelig ut,” kommenterte en annen.

Dette innholdet ble laget med hjelp av AI.

The post Begrenset utgave: Heinz splitter internettbrukere etter å ha lansert rosa Barbie-saus appeared first on Instafamosos.

2024-04-16T16:50:11Z dg43tfdfdgfd