BAHAREH LETNES I TåRER På INSTAGRAM – Nå FORKLARER HUN

Bahareh Letnes’ (33) følgere på Instagram fikk se en gråtende bareier på Instagrams historiefunksjon på fredag. På et bilde av seg selv gråtende skrev hun følgende:

«Mine kjære gjester, beklager at dere ikke fikk komme inn. Utrolig lei meg for det.»

Og fortsatte:

«Tung kveld på jobb, måtte stenge baren i tårer. Baren nesten tom, folk står i lang kø utenfor og jeg måtte be folk gå andre steder for Halden kommune har sagt Grand Bar kan miste skjenkebevilgningen sin dersom jeg ikke blir strengere».

Grand Bar er baren Letnes sammen med eks-kjæresten Per Sandberg (64) åpnet i mai 2020. De siste seks månedene har Letnes drevet baren alene etter at de to gikk hver til sitt etter fem år som kjærester.

Per Sandberg åpner bar
Tidligere FrP politiker Per Sandberg og Bahareh Letnes under åpningen av baren Grand Bar i Halden i 2020.

Ikke enkelt å være kvinnelig bareier

Til Se og Hør forteller Letnes hvorfor hun delte det emosjonelle innlegget på Instagram fredag kveld:

– Vold, slagsmål og drapstrusler setter jeg særdeles lite pris på. Etter slike episoder blir jeg veldig emosjonell, og lurer på hvorfor jeg gjør dette. Men så er det jo det at baren har sneket seg rett inn i hjertet mitt. Og den fortjener å være et bra sted!

Videre sier hun at det ikke er enkelt å være kvinnelig bareier og driver.

– Ukvemsord fra dem jeg ser meg nødt til å nekte inngang, servering, eller de jeg må kaste ut, føler jeg faller lettere på meg som kvinne - selv i likestilte Norge.

Har tidligere tatt oppgjør

Også overfor ABC Nyheter har Letnes tidligere åpnet opp om kommentarer og «tilbud» hun får mens hun står bak baren på Grand Bar.

– Jeg får veldig rare kommentarer og tilbud fra mannfolk, som jeg nærmest opplever som trakassering. Jeg føler det er enda tøffere å være utenlandsk kvinne i utelivsbransjen enn å være norsk. Norske menn ser annerledes på en utenlandsk dame bak bardisken, sa Letnes til ABC Nyheter i desember.

Da tok hun et oppgjør med det hun mente var «drittsekk-oppførsel», og sa hun selv måtte være drittsekk mot drittsekker. Hun var også tydelig på hvordan menn burde være når de er ute på bar.

– I min bar skal alle trives. Jeg vet ikke hvor mange mannfolk jeg har kastet ut på grunn av stygge kommentarer, og jeg kommer til å fortsette med å kaste ut folk som ikke oppfører seg. Norske menn må tåle å se en sexy utenlandsk dame i en bar. Noen aksepterer at jeg avviser dem, andre gir seg faen ikke, uttalte Letnes engasjert.

2024-03-26T18:51:35Z dg43tfdfdgfd