ARNOLD SCHWARZENEGGER SNAKKER OM HELSEN ETTER TRE HJERTEOPERASJONER.

Arnold Schwarzenegger, 76 år gammel, avslørte at han måtte få en pacemaker etter å ha gjennomgått tre hjerteoperasjoner.

+ Under showet i Brasil går Sam Smith til McDonald’s med venner

“På forrige mandag gjennomgikk jeg en operasjon for å bli litt mer maskin. Jeg har en pacemaker. Jeg må si: å snakke om dette går imot en stor del av min oppdragelse i Østerrike, hvor ingen noensinne åpnet seg om medisinske spørsmål,” sa han i podcasten Arnold’s Pump Club.

“Men jeg har mottatt mange meldinger og e-poster fra personer som er født med bikuspid aortaklaff, som meg selv, som sa at å snakke om mine klaffebytteoperasjoner ga dem mot og håp til å takle sine egne utfordringer.”

Deretter beroliget han fansen om sin helsetilstand. “Jeg vil at dere skal vite at jeg har det bra! Jeg gjennomgikk operasjonen min på mandag, og på fredag var jeg allerede på et stort miljøarrangement med min venn og kollega fitness-forkjemper, Jane Fonda,” fortalte skuespilleren.

“De advarte meg om at det var på tide å gjøre dette fordi noe arrvev fra min tidligere operasjon hadde gjort hjertefrekvensen min uregelmessig. Det hadde vært slik i noen år allerede, så jeg holdt kontakt med mitt medisinske team og besøkte dem personlig minst en gang i året for en grundig sjekk og for å se hvordan hjertet mitt hadde det.”

The post Arnold Schwarzenegger snakker om helsen etter tre hjerteoperasjoner. appeared first on Instafamosos.

2024-03-27T16:10:05Z dg43tfdfdgfd