ANNE HATHAWAY OM TIDEN DA «ALLE» HATET HENNE På NETT: – MANGE VILLE IKKE GI MEG ROLLER

Det skjedde rundt den tiden da Hathaway spilte Fantine i den episke 2012-filmen «Les Misérables». Selv om hun vant Oscar for innsatsen, så ble hun hengt ut og gjort narr av på nett – ifølge Variety på grunn av Oscar-kampanjen for henne.

Anne Hathaway forteller Vanity Fair om hvordan hun googlet seg selv etter Oscar-seieren og et av toppresultatene var en artikkel kalt «Hvorfor hater alle Anne Hathaway?».

– Mange ville ikke gi meg roller fordi de var så bekymret for hvor giftig identiteten min hadde blitt på nett, sier Hathaway.

Hun kaller regissør Christopher Nolan for «en engel», fordi han ikke brydde seg om folkeopinionen – og i stedet tilbød skuespilleren det hun kaller «en av de vakreste rollene jeg har hatt i en av de beste filmene jeg har vært delaktig i».

Anne Hathaway snakker om rollen som NASA-forskeren Dr. Amelia Brand i 2014-filmen «Interstellar», der også Matthew McConaughey og Jessica Chastain sto på rollelisten. 

– Jeg vet ikke om han støttet meg på den tiden, men det hadde samme effekt. Karrieren min mistet ikke drivkraften slik den ville gjort om han ikke hadde støttet meg, sier hun i dag og forteller om hvordan det å ydmykes «er en tøff ting å oppleve».

– Nøkkelen er å ikke la det dra deg ned. Du må fortsette å være tapper, og det kan være tøft fordi du tenker «jeg er tryggere om jeg ikke tiltrekker meg for mye oppmerksomhet, og holder meg i midten». Men ønsker du å gjøre det, kan du ikke være skuespiller. Det er som å balansere på line – du er en våghals, du ber folk om å bruke tid og penger og oppmerksomhet på deg. Da må du gi dem noe som er verdt det.

(©NTB)

2024-03-26T10:37:26Z dg43tfdfdgfd