ANNE HATHAWAY AVSLøRER GRUNNEN TIL AT HUN SLUTTET å DRIKKE OG FEIRER 5 åR UTEN ALKOHOL

Anne Hathaway, 41 år gammel, har feiret fem år uten å drikke og understreker at beslutningen om å forbli edru kom etter en hendelse som fikk henne til å revurdere drikkevanene sine.

+ Íkone fra ‘Star Wars’ deler detaljer om sitt hektiske kjærlighetsliv i ny selvbiografi

I et intervju med New York Times delte skuespilleren at hun sluttet å drikke etter å ha hatt en skikkelig bakrus mens hun fulgte sønnen sin til skolen. Hun sa at dette øyeblikket fikk henne til å innse behovet for å være til stede for familien sin og at hun ikke ønsket at alkoholen skulle påvirke hennes evne til å ta vare på barna.

Hathaway hadde allerede snakket om sin beslutning om å slutte å drikke i 2019, da hennes første barn, Jonathan, bare var to år gammel. Siden den gang har hun fått sitt andre barn, Jack, og viktigheten av å holde seg edru har blitt enda tydeligere for henne.

Skuespilleren understreket at å nå fem års merket uten alkohol var en stor milepæl i livet hennes. Hathaway og ektemannen hennes, Adam Shulman, foretrekker å holde privatlivet sitt privat, men hun erkjenner at familien var en sterk motivasjon for å forbli edru.

Kilde: LadBible

Denne innholdet ble laget med assistanse fra AI.

The post Anne Hathaway avslører grunnen til at hun sluttet å drikke og feirer 5 år uten alkohol appeared first on Instafamosos.

2024-05-02T11:38:04Z dg43tfdfdgfd