AMANDA HOLDEN VISER RENOVERINGEN AV SITT HERREGåRD TIL 8,7 MILLIONER DOLLAR I ENGLAND

Amanda Holden har delt flere videoer på sine sosiale medier for å vise før- og etterbildene av en imponerende renovering av sin herregård i Surrey, England.

+ Kjæresten til Cristiano Ronaldo poserer i bikini og får følgere til å sikle

+ Kourtney Kardashian avslører at hun drikker sin egen morsmelk

Dommeren fra Britain’s Got Talent, 53 år gammel, flyttet fra Sør-London til landsbyen Cobham i Surrey med ektemannen, musikkprodusenten Chris Hughes, og deres to døtre Lexi (18) og Hollie (12) i november.

Amanda, som i tillegg til å være programleder også er en guru innen interiørdesign, innrømmet at hun hele livet hadde ønsket seg eiendommen og jobbet hardt for å realisere sin visjon, og omformet det “bleke” og “grå” huset til et glamorøst og unikt hjem.

På Instagram-profilen sin delte hun detaljer om sin eksentriske spisestue, med svarte og gylne toner, leopardtema tapet og høyt tak prydet med glitrende lysekroner, og skapte et perfekt sted for fester.

Hun lot seg inspirere av RuPaul for gangen som nylig ble renovert, der hun gjenskapte gulvet med et svart-hvitt diamantmønster og ferskenfargede vegger fra drag queenen, som hun dekorerte med bilder av familien og venner.

TV-stjernen sa til og med at hun hadde blitt spesielt forelsket i sin yngste datters rom, Hollie, som har grønt jungel-tema tapet og inkluderer en himmelseng dekorert med stripete puter i lys rosa og hvitt.

“Dette er drømmehuset mitt. Hele livet har jeg drømt om drømmehuset, (…) og nå har jeg endelig fått det. Det var det perfekte huset, og de fleste ville nok ha blitt der og beholdt det som det var, men det var et veldig lyst, hvitt og grått hus og det er det ikke lenger,” sa Amanda i en samtale med nettstedet MailOnline.

“Jeg er besatt av interiørdesign og sa til mannen min: ‘Ikke bekymre deg, dette er huset for livet og jeg vil bruke noen år på å fikse det’, men jeg tror hele huset vil være klart i juni. Jeg forvandler det til Beverly Hills Hotel, det er målet mitt. Jeg har nettopp plantet to palmer i hagen, noe som gjør meg veldig glad.”

Denne innholdet ble laget med hjelp fra AI.

The post Amanda Holden viser renoveringen av sitt herregård til 8,7 millioner dollar i England appeared first on Instafamosos.

2024-04-14T16:31:56Z dg43tfdfdgfd