60 åR GAMMEL ARGENTINSK MODELL VINNER SKJøNNHETSKONKURRANSE OG KAN STILLE TIL MISS UNIVERSE

Alejandra Rodríguez, en 60 år gammel argentinsk modell, vant Miss Universe i Buenos Aires-provinsen sist søndag (21) og kan kvalifisere seg til å delta i den internasjonale utgaven av Miss Universe.

Etter å ha vunnet den regionale etappen, kvalifiserte Alejandra, som også er journalist og advokat, seg for Miss Argentina, som vil finne sted 25. mai i Buenos Aires. Hvis hun vinner, kan hun kvalifisere seg for Miss Universe.

Alejandra, som bor og jobber i byen La Plata i storbyområdet Buenos Aires, debuterte i den regionale konkurransen i en alder av 60 år, det første året konkurransen, grunnlagt i 1958, ble avholdt uten aldersgrense. Fram til i fjor kunne bare kvinner mellom 18 og 28 år delta.

“Jeg hadde aldri meldt meg på før. Nå dukket denne muligheten opp, og det virket som en utfordring, et veldig interessant forslag. Det var en godt gjennomtenkt beslutning, men takket være direktøren for Miss Universe Buenos Aires bestemte jeg meg for å melde meg på i en alder av 60,” fortalte hun til kanalen TN.

“Skjønnhet handler ikke bare om det fysiske, men også om holdningen til livet, som går utover estetikk. Derfor tror jeg konkurransen kom for å bryte ned disse stereotypene, og det er det som gir den så mye synlighet,” la hun til i intervjuet. Dette innholdet ble opprettet med hjelp av AI og revidert av redaksjonsteamet.

The post 60 år gammel argentinsk modell vinner skjønnhetskonkurranse og kan stille til Miss Universe appeared first on Instafamosos.

2024-04-28T21:53:56Z dg43tfdfdgfd