JAN HAR FUNNET KVINNEN FRA FLYTOGET: – VI LER OG ALT FøLES VELDIG NATURLIG

Jan har funnet kvinnen fra Flytoget: – Vi ler og alt føles veldig naturlig

(Budstikka) Det angret han på, og senere søkte han derfor hjelp av lokalavisen til å finne henne. Nå har kvinnen tatt kontakt.

– Jeg er kjempeglad. Vi chatter veldig mye. Det er stort sett hver dag, sier 70-åringen.

Det var 11. april at Jan og kvinnen møttes på Schiphol flyplass i Amsterdam idet de satt og ventet på ombordstigning på flyet til Oslo. Senere møttes de tilfeldigvis igjen på flytoget mot Sandvika.

Samtalen fløt og Jan kjente på sommerfugler i magen for første gang på lenge. Men uten å ha spurt om hverken etternavn eller telefonnummer, dro Jan hjem, uten mulighet for å kontakte henne igjen.

Jan Cloosterman kjenner fortsatt på sommerfugler i magen. Foto: MARIANNE NESS JOHNSEN

Det angret han på, og etterlyste derfor kvinnen i lokalavisa. Men selv om han hadde en sterk tro på at hun ville ta kontakt, var han klar over at ikke fantes noen garantier for at de ville møtes igjen.

– For det første måtte hun se artikkelen, og for det andre så måtte hun ha lyst til å ta kontakt, sier Jan.

Les også:

Tikket inn en melding

Men Jan hadde hele tiden troen, og en dag tikket det inn en Facebook-melding i innboksen hans.

– Hun spurte om det kunne være henne jeg mente. Jeg ble overrasket, fordi jeg trodde hun kom til å ta kontakt gjennom dere i Budstikka, men jeg ble også veldig glad.

Jan forteller at kvinnen syntes etterlysningen var søt, og at hun også ønsket kontakt med Jan.

– Vi snakker veldig lett. Vi ler og alt føles veldig naturlig. Jeg kan ikke kalle det bare det hyggelig, for det blir en understatement. Jeg klarer ikke helt å sette ord på hvordan det er, sier Jan og bekrefter at sommerfuglene fortsatt svirrer i magen.

Men Jan og kvinnen er begge enige at de skal begynne forsiktig, og som venner.

Det var på Sandvika stasjon at Jan sa hade til kvinnen han hadde møtt uten å spørre om telefonnummer eller etternavn. Det angret han på. Foto: KNUT BJERKE

– Jeg prøver å ikke presse eller skape forventninger. Man har ikke et forhold etter et møte på flytoget, men vi liker hverandre, og jeg tror ikke vi skal gå fort frem. Det er i første omgang et vennskap, sier Jan.

Ikke en kjendis

70-åringen forteller at det er mange som har kjent ham igjen på gaten etter avisoppslagene, og hjemme i eget nabolag omtaler de han som en kjendis. Det har Jan ingen intensjoner om å være.

– For å være kjendis kreves det vel stadige medieoppdateringer, og jeg har ikke tenkt til å gjøre dette hver gang jeg drar til Nederland, sier Jan og ler.

Les også:

Les også: Jan (70) leter fortsatt etter kvinnen fra Flytoget: – Det er et puslespill

2024-04-29T16:25:14Z dg43tfdfdgfd