FIKK STOPPET SVINDEL-UTLEIE: – ENDELIG KAN FERIEN NYTES!

Fikk stoppet svindel-utleie: – Endelig kan ferien nytes!

Da vi kom til stedet vi hadde bestilt i Sokndal søndag kveld viste det seg å være et falleferdig forlatt hus med svarte laken foran vinduene som møtte oss, fortalte Belinda Travieso fra Karmøy til Agder.

Hun fant i ettertid ut at blant positive omtaler av utleieenheten på booking.com, så lå det flere titalls omtaler fra folk som hadde blitt svindlet på samme måten som dem selv. Belinda anmeldte saken til politiet og kontaktet booking.com.

Les også:

Les også: Tisser, bæsjer og spyr i utstillingen: – Det er ikke noe hyggelig

Booking.com opplyser nå til familien Travieso at de har betalt tilbake pengene for leie og at de kan sende inn kvittering for eventuelle tilleggsutgifter. De opplyser også at de ikke var klar over problemet med denne utleieren før Belinda Travieso meldte fra.

– Endelig kan ferien nytes. Det var godt å se at booking.com har tatt affære og stengt tilgang for videre booking. Det er trist å tenke på at flere har blitt lurt. Jeg har fra tidligere god erfaring med Booking.com og er fornøyd med tiltak som ble gjort. Jeg får nå også refundert beløp fra Booking.com, forteller Belinda Travieso til Agder.

«Har suspendert reservasjoner»

– Dette er ikke noe vi ønsker at de som bestiller opphold på plattformen vår skal oppleve. Vi er i kontakt med kunden, slik at vi kan se nærmere på hva som har skjedd, og for å sikre at de får riktig støtte, opplyser regional kommunikasjonskontakt Jenni Pain i Booking.com til Agder.

Les også:

Les også: Tom måtte betale nær tredobbel pris: – Ble kalt «drittsekk» av taxisjåføren

– Tilbakemeldinger/ omtaler fra titalls kunder tyder på at svindelutleie fra denne eiendommen har pågått hele sommeren. Hvorfor har ikke dette blitt stoppet før?

– Innkvarteringsleverandører kan selv administrere romtilgjengeligheten via vårt onlinesystem. De er er også ansvarlige for å sikre at all informasjonen deres er oppdatert, forklarer Pain og fortsetter:

– Vi tar sikkerhet svært alvorlig, og i de sjeldne tilfellene blir vi varslet om et problem på en eiendom, så undersøker vi umiddelbart. Vi har suspendert reservasjoner på denne eiendommen mens denne etterforskningen pågår.

SUSPENDERT: Utleiesiden er nå merket som suspendert Foto: Skjermdump

2024-07-26T03:40:50Z dg43tfdfdgfd